Plato: Best Multiplayer Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Plato mobil uygulaması, aynı platformda hem oyunları hem de sohbeti barındıran ve hoş vakit geçirebileceğiniz bir masa oyunu uygulamasıdır.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen Plato, çevrimiçi olarak gerçek kullanıcılarla oyunlar oynayabileceğini ve sohbet edebileceğiniz bir buluşma noktası ve masa oyunu uygulamasıdır.

Plato mobil uygulaması nispeten yeni bir sosyal platform sayılabilir. Bu platformda birçok masa oyunu ve grup halinde oynanabilen oyunlar yer alıyor. Üstelik hepsi bir uygulama içinde yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar birbirleriyle sohbet edebilir hatta oyun ve sohbeti aynı anda yürütebilir. Son derece eğlenceli bir sosyal platform sizleri bekliyor.

Plato mobil uygulamasında birbirinden kaliteli oyunlar yer alıyor. 4 in a Row, Literati, Ocho (Uno), Poker, Satranç, Tavla, Koz Maça, Maça Kızı, Dama, Bilardo ve daha birçok masa oyununu gerçek kullanıcılarla birlikte oynayabilir ve hoşça bir zaman geçirebilirsiniz. Yeni nesil buluşma noktası Plato uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Plato: Best Multiplayer Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
64.8 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Plato mobil uygulaması aynı anda birçok masa oyununu çevrimiçi oynayarak ve sohbet ederek güzel zaman geçirebileceğiniz bir masa oyunu uygulamasıdır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen Plato mobil uygulaması, aynı anda hem çevrimiçi oyun oynayabileceğiniz hem de sohbet edebileceğiniz bir sosyal platform olup çeşitli masa oyunlarını içinde barındıran bir uygulamadır.

Plato mobil uygulaması yeni nesil bir buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Onlarca oyun tek bir uygulama içinde yer alırken bu oyunların tümü çok oyunculu oynanması gereken eğlenceli oyunlar. Aynı zamanda oyunlarda sohbet etmeniz de teşvik ediliyor. Böylelikle dünya çapında binlerce insan aynı noktaya toplanıp hoş bir zaman geçiriyor.

Plato mobil uygulamasında Kızma Birader, Ocho (Uno), Bilardo, Satranç, Dama, Maça Kızı, Tavla gibi masa oyunları ve grup halinde oynanması gereken oyunlar bulunuyor. Plato uygulamasında sinir bozucu reklamlar da yer almazken sizden herhangi bir kayıt almak da şart değil. Şimdilik tek büyük sorun Türkçe dil desteğinin olmaması. Ayrıca hem iOS hem Android kullanıcıları bir arada yer alabiliyor. Böylece oyuncu sayısı artıyor ve herkes bir yerde toplanıyor. Saatlerce süren hoş zamanlar geçirmek için Plato mobil uygulamasını AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disc Pool Carrom

    Disc Pool Carrom: Miniclip'ten parmak futboluyla bilardoyu birleştiren harika bir mobil oyun
  • Board Games

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa oyunları paketidir.
  • Okey - Peak Games

    Okey, Peak Games tarafından hazırlanmış Facebook hesabı üzerinden oynanan bir oyun.
  • Best Action Games

    Best Action Games, aksiyon oyunu seven Android telefon ve tablet sahibi kullanıcılar için geliştirilmiş yararlı ve ücretsiz bir aksiyon oyunları rehberidir.
  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!