PlayStation Messages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

PlayStation Messages, Android cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla konuşabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

PlayStation Messages, oyun konsolunuzda arkadaşlık yaptığınız insanlarla doya doya muhabbet edebileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, listenizde ekli olan kişilerin çevirimiçi olup olmadığını ve üye olduğunuz kulüpleri görüp mesajlar gönderebilirsiniz.

Konsol üzerinden kurulan arkadaşlıkları pekiştirecek PlayStation Messages uygulaması, oyun konsolunun başında olmasanız bile sevdiğiniz oyunlar hakkında listenizde ekli olan insanlarla konuşmanıza olanak tanıyor ve onlarla her zaman bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Dolayısıyla birlikte oynayacağınız oyunlara ve saatine ortak kararlar verip plan yapabiliyorsunuz. Bildiğimiz PlayStation arayüzüne benzer bir tasarıma sahip olan uygulama, iletişimi mümkün olduğunca basit hale getirmiş, yüklediğiniz andan itibaren ekli olan arkadaşlarınızı rahatlıkla görebiliyorsunuz. 

Kullandığınız Android cihazınıza uygulamayı yüklediğinizde sağ üst köşede arama ve sizi ayarlar kısmına götürecek butonları göreceksiniz. Ana ekranda 3 sekme bulunuyor: Mesajlar, favoriler ve arkadaşlar. Arkadaşlarınıza ya da en fazla 100 kişinin bulunabildiği bir gruba istediğiniz mesajları, sesli mesajları ve çıkartmaları yollayabiliyorsunuz. Listeniz sekmesine geldiğinizde de arkadaşlarınızın oynadığı oyunları da anında görmek mümkün. 

Elbette bu uygulamayı kullanabilmek için bir PlayStation Network hesabınızın olması gerekiyor. Bunun dışında tamanen ücretsiz bir şekilde arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. PlayStation kullanıcılarının mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Gökhan Abay

PlayStation Messages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınızda PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

PlayStation Messages, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde PSN arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Konsol üzerinde kurduğunuz arkadaş çevresiyle oyunda olmasanız bile bağlantıda kalmanızı sağlayan bu uygulamada, oldukça sade bir arayüzde gruplarla ve listenizdeki insanlarla eğlenceli vakit geçirebilir, birbirinize sevimli çıkartmaları yollayabilirsiniz.

Oyun konsollarının piyasaya olan hakimiyeti giderek genişliyor. Dolayısıyla kullanıcılara sunduğu özelliklerin yanında interaktif çözümler sunması da son zamanlarda önemli bir ihtiyaç haline geldi. PlayStation Messages uygulaması da bu interaktif çözümlerden biri ve oyunlar sayesinde kurduğunuz arkadaşlıkları pekiştirmenizi sağlıyor. Bununla birlikte oynadığınız oyunlar hakkında plan yapabilmenize de olanak tanıyor. 

Özellikleri

  • Arkadaş listenizin çevirimiçi olup olmadığını kontrol edebilme
  • Listenizdeki kişilerin oynadıkları oyunları görebilme
  • Arkadaşlarınızla veya en fazla 100 oyuncunun bulunduğu gruplar oluşturabilme
  • Metin, sesli mesaj, çıkartma gönderebilme
  • Favori mesaj gruplarına hızlı erişim

Eğer bir PlayStation Network hesabına sahipseniz PlayStation Messages uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Konsol sahiplerinin kullanmasını kesinlikle tavsiye ederim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Android Messages

    Android Messages, pratik kullanımı ve modern tasarımıyla dikkat çeken bir SMS ve MMS gönderme uygulamasıdır.
  • Bridgefy - Offline Messages

    Bridgefy İnternetsiz Mesajlaşma uygulaması deprem başta olmak üzere pek çok durumda hayat kurtaran bir mobil uygulama.
  • Zoobe

    Zoobe - cartoon voice messages, uygulaması ile seçtiğiniz çizgi film karakterlerine sesinizle hayat verebilirsiniz.
  • PlayStation Communities

    PlayStation Communities, Sony'nin Android platformuna ücretsiz çıkardığı PlayStation topluluk uygulaması.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.