Pocket Cowboys

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Vahşi batının en azılısı olun!

Pocket Cowboys: Wild West Standoff, vahşi batı temalı online strateji oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Vahşi batının en çok aranan haydutu olmaya çalıştığınız süper eğlenceli bir mobil oyun. Animasyon filmleri tadında yüksek kalitede grafikleriyle dikkat çeken oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Android telefonlarda oynanabilir vahşi batı oyunları arasından grafik kalitesi, animasyonları ve strateji odaklı farklı oynanışıyla ayrılıyor Pocket Cowboys. Kovboylar, haydutlar, tuzakçılar, keskin nişancılar, yağmacılar, kızılderililer, keşişler ve daha birçok sınıfta karakter arasından seçiminizi yapıp arenaya çıkıyorsunuz. Arena, altıgen şeklinde bölümlere ayrılmış ufak bir alandan oluşuyor. Hareket etme, ateş etme veya yenileme, üç aksiyon arasından seçim yapıyorsunuz. Aksiyona girdiğinizde etrafınızdaki düşmanlar da eş zamanlı olarak aksiyon alıyor. Seçimler önemli. Bir sonraki hareket, sonunuzu getirebilir. Oyunda amaç ise; hayatta kalıp vahşi batının en azılı haydutu unvanını almak. Düşmanlarınızı temizledikçe ödül alıyor, karakterinizi geliştiriyorsunuz ancak başınıza koyulan ödül de artıyor.

 

Erkan Calp

Pocket Cowboys

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
264.1 MB DOSYA BOYUTU

Vahşi batının aranan azılısı olun!

Pocket Cowboys, kanunların olmadığı vahşi batıda geçen gerçek zamanlı, sınıf tabanlı strateji oyunu. Vahşi batının en azılısı olmak için mücadele verdiğiniz oyunda toprağa gömdüğünüz her düşman için ödül geliyor, gittikçe başınıza koyulan ödül artıyor. Öldürdükçe düşmanlarınızın arttığı harika bir vahşi batı oyunu. iOS platformunda da indirmesi ücretsiz!

Animasyonlarla güçlendirilmiş capcanlı yüksek kalitede hatta konsol kalitesinde grafikler sunan bir online vahşi batı oyunu Pocket Cowboys. Kovboy, haydut, kızılderili, keşiş, keskin nişancı ve daha nice farklı karakter arasından seçiminizi yapıp korkusuzca düşmanlarınızın karşınıza çıkıyorsunuz. Oyunda aksiyon sınırlarla çizilmiş belli bir alanda dönüyor. Karakterlerin hareket edebildiği alan sınırlı olsa da oyun çok keyifli. Diğer sıra tabanlı oyunlardan farklı olarak düşmanınızın nasıl davranacağını kestiremiyorsunuz. Herkes aynı anda farklı şekilde hareket ediyor. Hareket etme, ateş etme, yenileme, üç farklı aksiyon mevcut. Siz düşmanınıza daha da yaklaşmayı seçerken düşmanınız sizi haklayabiliyor. Seçiminizi dikkatlice yapmalısınız. 4 oyuncunun katıldığı mücadeleler 3 dakika sürüyor. Dilerseniz teke tek savaşabiliyorsunuz. Ayrıca haftalık düzenlenen etkinlikler var. Oynadıkça ödüller kazanıyor, yeni öğelerin kilidini açıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Cowboys

    Zombie Cowboys Android Google Play'de! Vahşi batı temalı zombi strateji oyununda batının hakimi olun!
  • Infinite West

    Vahşi batı temalı stratejik bulmaca oyunu
  • Frontier Justice

    Frontier Justice Android İndir: Vahşi batı oyunu
  • Bloody West: Infamous Legends

    Bloody West: Infamous Legends, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Vahşi Batı konseptli bir strateji oyunudur.
  • Tiny Wild West

    Tiny Wild West, Android telefonda oynayabileceğiniz retro vahşi batı oyunu.
  • Wild West Race

    Wild West Race, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz vahşi batı temalı yarış oyunu.
  • West Legends

    Vahşi batının efsanesi olun!
  • Zombie West: Dead Frontier

    Az cephaneyle zombi ordusunu temizlemelisiniz.