Pocket God

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Pocket God, bulunduğunuz adanın Tanrısı olacağınız ve cüceleri yöneteceğiniz eğlenceli ve komik bir Android oyunu.

Pocket God, birbirinden farklı bölümler ve mini oyunlardan oluşan bir Android tanrıcılık oyunu. Ücretli olarak Android uygulama marketine sunulan oyunu satın alarak keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Oyunda cücelerin yaşadığı adanın Tanrısı oluyorsunuz ve 40 farklı bölümdeki çözmeniz gereken sırları çözüyorsunuz. Hava koşullarını değiştirip cüceleri şok edebileceğiniz oyunda ister kar yağdırın isterseniz gök kuşağı çıkartın. Diğer tanrılarla da kapışacağınız oyunda galip gelebilmek için ekstra güç özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Fakat diğer tanrılarla arenada savaşabilmek için ilk olarak 4 farklı idol toplamanız gerekiyor.

Eğlenceli ve basit bir yapıya sahip olan oyunun ücreti de düşük olduğu için eğer bu tür farklı oyunları seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Yapı itibariyle biraz düşündürücü ve itici olmasına rağmen, oyun olarak bakıldığında gayet eğlenceli. Cücelerin hayatlarını değiştirebildiğiniz oyunda farklı bölgelerde bulunup birbirinden eğlenceli senaryoların içinde zaman geçiriyorsunuz.

Barış YANIK

Pocket God

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
71.3 MB DOSYA BOYUTU

Pocket God, Tanrı olup bir adaya hükmedeceğiniz ve adadaki diğer tanrılar ile arenaya çıkacağınız neşeli bir iOS oyunu.

Pocket God, 47 farklı bölümden oluşan bir iOS Tanrıcılık oyunu. Ücretli olarak satılan Pocket God'da, cüceler ile dolu olan adada Tanrı rolüne bürünüyorsunuz. Hava koşullarını değiştirerek cüceleri korkutabileceğiniz oyunda kar ve yağmur yağdırabiliyor yada gök kuşağı çıkartabiliyorsunuz.

Tanrı güçlerinizi adada yaşayan cüceler üzerinde kullanarak denemeniz gerekiyor. Yapabileceğiniz şeyler arasında onları havaya kaldırmak ve yıldırım çarpması gibi şeyler bulunuyor. Bu şekilde cücelere nasıl bir Tanrı olduğunuzu gösterebiliyorsunuz.

Yapı itibariyle milletimize biraz ters kaçmasına rağmen sadece bir oyun olarak görerek oldukça keyif alabilirsiniz. Adadaki herşeyin sizin kontrolünüz altında olduğu oyunda ayrıca oynayabileceğiniz mini oyunlar bulunuyor. Bu oyunlarda oldukça eğlenceli.

Yeni adalılara can verip istediğiniz zaman onları öldürebileceğiniz Pocker God'ı satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Army

    Pocket Army, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • War in Pocket

    War in Pocket Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bol aksiyonlu bir strateji oyunudur.
  • Demon God APK

    Demon God APK ile gerçek zamanlı bir MMORPG dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Pocket Kingdoms: War of Glory

    Harika vakit geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu
  • Galaxy Life: Pocket Adventures

    Android cihazınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Pocket Cowboys: Wild West Standoff

    Vahşi batının en azılısı olun!
  • Pocket Trader

    Al sat yaparak para kazanmaya çalışacağız.
  • Multicraft: Pocket Edition

    Multicraft: Pocket Edition ücretsiz bir sandbox oyunudur