Pocket Mine 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Pocket Mine 3 mobil oyunu, bir madenci olarak blokları kırdıkça yeni dünyalar keşfedeceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Pocket Mine 3 mobil oyununda seri oyun akışı ve kaliteli grafikler öne çıkıyor. Oyunda bir madenci olarak oynuyorsunuz. Elinde kazma olan madencinin yolculuğuna eşlik edeceğiniz Pocket Mine 3 mobil oyununda tek yapmanız gereken ekrana tıklayarak kazmayı bloklara vurmak ve diplere doğru ilerlemek.

Diplere indikçe yeni dünyalar keşfetmek sizin Pocket Mine 3 mobil oyununda önceliğiniz olmalı. Bilmediğiniz bir dünyaya kazma vuracak ve en dibe ulaşmaya çalışacaksınız. Ancak kazma vuruş sayısının da kısıtlı olduğunu belirtelim. Yani ne kadar hızlı aşağı inerseniz o kadar avantaj olacaktır. Aksi takdirde siz en dibe inmeden önce vuruş sayınız sona ererse oyunda başarısız oluyorsunuz. Yükseltme kartlarıyla ekipmanlarınızı güçlendirebilir ve hatta diğer oyuncularla kart transferi yaparak ihtiyacınız olanları küçük bir dayanışmayla çözebilirsiniz. Oldukça keyif alarak oynayacağınız Pocket Mine 3 mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Pocket Mine 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
357 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Mine 3, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve bir madenci kazmasıyla yer altı dünyasını keşfedeceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Mine 3 mobil oyunu, bir madencinin bilinmeyen bir dünyaya doğru ilerleyişini yöneteceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.

Sıra dışı bir maceraya eşlik edeceğiniz Pocket Mine 3 mobil oyununda temel amacınız zemini kazarak en derin noktaya ulaşmak. Kaliteli grafiklerini akışkan bir oyun mekaniği ve basit kontrollerle destekleyen oyun, madenciyle beraber baş döndürücü bir maceraya atılmanızı sağlayacak.

Pocket Mine 3 mobil oyunundaki hızlı oyun akışı sizde bağımlılık yaratabilir. Oyunda tek yapmanız gereken ekrana dokunarak inebileceğiniz en derin noktaya inmek. Kahramanımızın elindeki kazma ile dibe doğru ilerlerken kazma vuruş sayısının da kısıtlı tutulduğunu belirtmek gerek. Kazma vuruş sayısı bitmeden önce en derin noktaya ulaşamazsanız oyunu başarısız bir şekilde sonlandırdınız demektir. Yani oyalanmadan en derin noktaya inmeniz gerekmektedir.

Pocket Mine 3 mobil oyununda biriktireceğiniz yükseltme kartlarıyla kahramanınızın donanımını geliştirebilirsiniz. Ayrıca diğer kullanıcılarla karşılıklı kart transferi yapabilir ve böylece eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Oynarken büyük keyif alacağınız Pocket Mine 3 mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Mine 2

    Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.
  • Pocket Mine

    Pocket Mine, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir arcade oyun. Oyunda yerin derinliklerine inerek değerli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz.
  • Mine Blitz

    Mine Blitz, altınları toplayarak ilerlediğiniz aksiyon yüklü madencilik oyunu.
  • Winter Craft 3: Mine Build

    Winter Craft 3: Mine Build, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir Minecraft benzeri oyun olarak tanımlanabilir.
  • Toby: The Secret Mine

    Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Endless Mine

    Endless Mine, iki boyutlu retro görsellere sahip hayatta kalma oyunu.
  • Pocket Gunfighters

    Pocket Gunfighters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Fleet

    Pocket Fleet Android için geliştirilen çok oyunculu bir uzay savaşı oyunudur.