Pocket Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Kırmızı topu sokmak göründüğü kadar kolay değil.

Pocket Pool, Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla Android platformunda öne çıkan minimalist görselli bilardo oyunu. Bilardo masasının bir ucunu görebildiğimiz spor oyununda kırmızı topu sokmamız gerekiyor. Oldukça küçük bir alanda atış yapmak zaten zorken bir de işin içine diğer toplar ve kurallar giriyor.

Sadece tek başımıza, kendimizle oynamamıza izin verilen bilardo oyununda masanın bir ucunda atışlar deniyoruz. Bölüm bölüm ilerliyor, her bölümde   tek bir top sokmamıza rağmen atış yapmak gittikçe zorlaşıyor. Kırmızın topun dibine konumlandırılmış parçalı ve düz topları da hesapa katarak kırmızı topu ceple buluşturmaya çalışıyoruz. Tek atış hakkımız var, beyaz topun kırmızı topla birlikte girmemesi için ince ayar yapmamız gerek ve beyaz top atış sonrasında masa dışına çıkmamalı.

Erkan Calp

Pocket Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Kırmızı topu cebe sokmalısınız.

Pocket Pool, Ketchapp’ın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı bilardo oyunu. Minimalist görselli spor oyunlarını seviyorsanız, iPhone ve iPad’inize hemen indirip oynamaya başlayın derim. Klasik bilardo oyunlarından farklı formatta hazırlanmış. Tek rakip kendiniz. Kimseyle puan savaşına girmeden, turnuvalara katılmak için altın kazanmak zorunda olmadan tek başınıza sakince oynuyorsunuz.

Ketchapp’ın arcade bilardo oyunu olarak tanımladığı Pocket Pool’da bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Her bölümde kırmızı topu sokmak için kafa patlatıyorsunuz. Başlarda oyuna ısındırmak için atışlar kolaya ayarlanmış; kırmızı topun çevresinde hiçbir top yok veya çok az var. Ayrıca açıyı ayarlamak zor değil. Lakin bölüm geçtikçe oyunun gerçek zorluk seviyesiyle tanışıyorsunuz. Bu arada tek kural; beyaz topun da kırmızı topla birlikte cebe girmemesine dikkat etmek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pool Royale

    Challenge'ları tamamlayın, Boss'la kapışın.
  • Pool Strike

    Tek çanaklı bilardo oyunu
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Pool Clash: 8 Ball Billiards

    Hem tek kişi hem çift kişi hem de online oynanan 8 top bilardo oyunu
  • Pool Bar

    Pool Bar ile gerçekçi bir bilardo oyunu oynayabilirsiniz
  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Pool Live Tour 2

    Pool Live Tour 2, Android cihazınızda gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz bilardo oyunu.
  • 9 Ball Pool

    9 Ball Pool, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir 9 top bilardo oyunu.