Pocket Pugilism

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Pugilism ilginç bir mobil dövüş oyunudur

Pocket Pugilism saçmalık sınırlarını zorlayan; fakat bir o kadar da eğlenceli olmayuı başarabilen bir mobil boks oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olan Pocket Pugilism'de dünyanın görmüş olduğu en prestijli boks şampiyonasına katılan bir boksçuyu yönetiyoruz. Temel amacımız ise maçlarda karşımıza çıkan rakiplerimizi birer birer yenmek ve finalde büyük maça çıkmak. Pocket Pugilism'in dövüşme ve tepki verme yeteneklerinizi test eden bir yapısı var. Oyunda bir yandan yumruklarımızı savururken diğer yandan gardımızı korumamız gerekiyor.

Fizik tabanlı bir dövüş oyunu olan Pocket Pugilism'de yumruklarımızı komik bir şekilde pervane gibi savururken bu yumrukları rakibimize isabet ettirmemiz gerekiyor. Biz rakibimize vurunca rakibimiz yere devrilebiliyor. Rakibimize saldırırken bir yandan da Stamina barımızı takip etmemiz gerekiyor. Bu bar enerji seviyemizi göstermekte. Enerjimiz tükenince devrilmemiz ve hasar almamız daha kolay oluyor, yumruklarımız da hasar vermemeye başlıyor.

Pocket Pugilism bize Commodore 64 ve Amiga oyunlarını hatırlatan basit retro tarzda grafiklerle süslenmiş bir oyun. Oyunu dilerseniz tek başınıza, dilerseniz aynı cihaz üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Pocket Pugilism

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
51.3 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Pugilism mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur

Pocket Pugilism basit retro grafiklere, saçma dövüş mekaniklerine sahip olsa da eğlenceli olmayı başarabilen ve iki kişi oynadığınızda size keyifli bir dövüş tecrübesi sunan bir mobil boks oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olan Pocket Pugilism'de dünyanın en prestijli boks şampiyonasına katılıyoruz ve yumruklarımızı konuşturarak şampiyonluğa giden basamakları birer birer tırmanıyoruz. Günlük hayatın stresini bir nebze olsun unutmanıza yardımcı olan Pocket Pugilism'de fizik tabanlı bir dövüş tecrübesi sizi bekliyor. Oyunda boksörlerimiz yumruklarını bir pervane gibi sallayarak rakiplerine isabet ettirmeye çalışıyor. Yumruklarımız rakiplerimize isabet ettiğinde ise komik animasyonlarla rakiplerimiz devrilip savrulabiliyorlar.

Pocket Pugilism'de dövüşürken bir yandan rakiplerimizin yumruklarına karşı gard almamız, diğer yandan uygun zamanlamayla yumruklarımızı kullanmamız gerekiyor. Ayrıca Stamina barımızdan enerji seviyemizi takip etmemiz gerekiyor. Enerjimiz tükendiğinde yumruklarımız etkisiz hale geliyor ve daha kolay devrilebiliyoruz. Raund sonunda canı tükenen boksör nakavt oluyor.

Pocket Pugilism'i dilerseniz tek başınıza, dilerseniz aynı cihaz üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Oyunun iki kişilik modunda bolca kahkaha atabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Gunfighters

    Pocket Gunfighters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Mine 3

    Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Ecotone Pocket

    Ecotone Pocket, karanlık güçlerden kaçmaya çalıştığınız Android oyunu.
  • Pocket Fleet

    Pocket Fleet Android için geliştirilen çok oyunculu bir uzay savaşı oyunudur.
  • Pocket Mine 2

    Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.
  • War in Pocket

    War in Pocket Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bol aksiyonlu bir strateji oyunudur.
  • Pocket Mine

    Pocket Mine, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir arcade oyun. Oyunda yerin derinliklerine inerek değerli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz.
  • Pocket Troops

    Mini ordumuzu kurup savaşıyoruz.