Pocket Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Tower, kendinize gökdelen inşa etmenizi ve bu gökdelende ticaret yapmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.

Klasik işletme oyunlarından sıkılanlar için Pocket Tower isimli oldukça güzel bir alternatif simülasyon oyunu var. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pocket Tower ile birlikte kendi işinizin patronu olun.

Pocket Tower oyunu ilk başta oldukça enteresan bir video ile başlıyor. Televizyonda yer alan gökdelenin alışveriş merkezi reklamları herkesin ilgisini çekiyor. Evet, şaşırmayın bu alışveriş merkezinin sahibi sizsiniz. Televizyonda yayınlanan videodan sonra müşteri sayınızda oldukça büyük bir artış yaşanacak. Bu yüzden personelinizi oluşturmalı ve gökdeleni hemen hizmete açmalısınız.

Gökdelen işletmesi oyunu olan Pocket Tower'da müşterilerinize asansör yardımıyla ulaşıyorsunuz. Asansör sayesinde müşterilerin isteklerini daha çabuk karşılamanız mümkün. Oyunda ne kadar hızlı olursanız o kadar fazla puan kazanıyorsunuz. Her müşteri farklı isteklerde bulunuyor ve bu istekleri kısa sürede yapabilmek için oyuna alışmanız gerekli. 

Pocket Tower oyununda yeni bölümlere geçtiğinizde ise daha yüksek binalar inşa edebiliyorsunuz. Yüksek binalar sayesinde daha fazla müşteriyi konuk alabilmeniz mümkün. Eğer bu tarz işletme oyunlarını seviyorsanız; Pocket Tower'ı mutlaka deneyin.

Uğur Sağlam

Pocket Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
82.6 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Tower, kendinize gökdelenler inşa edip işletmenizi yönetebileceğiniz bir mobil oyun.

Kendinize ait bir gökdelen ve bu gökdelende çeşitli mağazaları işletebileceğiniz bir oyun arıyorsanız, doğru yerdesiniz. iPhone ve iPad cihazlarınızın için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pocket Tower oyunu, sizi kendi işletmenizin müdürü yapacak.

Pocket Tower'a ilk giriş yaptığınızda şehrin en yeni mekanının size ait olduğunu görüyorsunuz. Şehirde yaşayan binlerce insan bu mağazadan alışveriş yapabilmek için sıraya giriyor. Sizin yeteri kadar ekipman oluşturarak bunca insanları sinirlendirmeden hizmet vermeniz gerekli. İlk başta gökdelene sınırlı alandan dolayı belirli sayıda insan alabiliyorsunuz. Fakat müşteriler sizden memnun kalırsa gökdeleni geliştirmeniz mümkün. Gökdelen geliştirme işlemi ise yeni bölüme geçtiğinizde aktif oluyor. Yani ne kadar fazla puan kazanırsanız o kadar fazla yeni özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

Gökdelen yüksek olduğu için müşterilere sipariş servisini asansör yardımıyla yapıyorsunuz. Gökdelende çalışan personeli asansör vasıtasıyla hızlıca müşterilere göndermeli ve isteklerini karşılamalısınız. Eğer Pocket Tower oyununda iyi bir işletmeci olursanız, gelişerek belki de şehrin en gözde mekanına sahip olabilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Hospital

    Pocket Hospital, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve kendinize ait bir sağlık tesisi inşa ederek sıkılmadan oynayacağınız simülasyon tarzı bir mobil oyundur.
  • Tower Crane Operator Simulator

    Tower Crane Operator Simulator, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Pocket Arcade Story

    Pocket Arcade Story ile Android cihazlarınızda çocukluğunuza dönün, kendi atari salonunuzu kurun.
  • Pocket Planes

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pocket Planes'teki amacımız uçak filomuzu en verimli şekilde yönetebilmek.
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket City

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Animal Crossing: Pocket Camp

    Nintendo'nun yeni oyununda sevimli dostlarımızla kamp hayatı yaşıyoruz.
  • Rick and Morty: Pocket Mortys

    Kendi Morty' nizi oluşturun.