Pocket Trains

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tren oyunudur.

Pocket Trains, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon ve yönetim oyunudur. Strateji ve simülasyonu bir araya getiren işletme yönetme oyunlarını hepiniz biliyorsunuz. Pocket Trains de bunun tren temalı bir versiyonu.

Özellikle karikatür ve piksel art tarzı grafikleri ile de dikkat çeken Pocket Trains, daha önce de Pocket Plains adlı oyunları bulunan yapımcının yeni oyunu. Bu kez uçaklarla değil trenlerle oynuyorsunuz.

Oyunda bu tarz oyunlarda olduğu gibi öncelikle kendi tren yolu ve tren istasyonu işletmelerinizi kurup yönetme göreviyle başbaşasınız. Yani trenlerinizi, onların yollarını ve istasyonlarını ayarlamanız gerekiyor.

Barselona'dan İstanbul'a, San Francisco'dan Roma'ya farklı şehirlerde istasyonlar kuracak ve trenlerinizi bu istasyonlar arasındaki yollara süreceksiniz. Bununla birlikte trenlerinizin ağır kargolar taşıdığını ve bunları gereken yere götürmeleri gerektiğini de unutmamanız gerekiyor.

Yine farklı farklı tren tipleri oluşturmak için gerekli parçaları da toplamanız gerekiyor. Bunun için günlük size verilen görevleri tamamlamalısınız. Kısacası oyuncak trenleri seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim.

Eğer siz de bu tarz simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Pocket Trains

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
63.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tren oyunudur.

Pocket Trains, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tren simülasyonu oyunudur. İngilizcede tycoon adı verilen yönetim oyunlarının kategorisine giren Pocket Trains gayet eğlenceli bir oyun.

Çok uzun zaman sizi meşgul etmeyecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim çünkü bir süre sonra tekrara biniyor. Fakat yine de boş vakitlerinizi doldurabilecek ve size keyifli vakit geçirtebilecek bir oyun.

Pocket Planes adlı oyunun yapımcıları tarafından geliştirilmiş olan oyunda bu kez uçaklar yerine trenlerle oynuyorsunuz. Özellikle küçükken oyuncak trenlerle oynamayı çok seviyorduysanız bu oyun tam size hitap ediyor diyebilirim.

Oyunda amacınız öncelikle tren yolları ve tren istasyonları inşa ederek trenlerinizi yollara sürmek. Trenleriniz, Barselona'dan İstanbul'a, San Francisco'dan Roma'ya kadar farklı şehirlere gidip kargolarını götürüyorlar siz de bu işten para kazanıyorsunuz.

Ayrıca size verilen günlük görevleri tamamlayabilirseniz özel trenlerin kilidini açtırabiliyor ve zamanla tren parçalarını toplayarak farklı farklı trenler inşa edebiliyorsunuz. Bu da oyunu tren severler için daha da heyecanlı kılıyor.

Eğer siz de bu tarz simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Tower

    Pocket Tower, kendinize gökdelen inşa etmenizi ve bu gökdelende ticaret yapmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Pocket Hospital

    Pocket Hospital, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve kendinize ait bir sağlık tesisi inşa ederek sıkılmadan oynayacağınız simülasyon tarzı bir mobil oyundur.
  • Pocket Arcade Story

    Pocket Arcade Story ile Android cihazlarınızda çocukluğunuza dönün, kendi atari salonunuzu kurun.
  • Pocket Planes

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pocket Planes'teki amacımız uçak filomuzu en verimli şekilde yönetebilmek.
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket City

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Animal Crossing: Pocket Camp

    Nintendo'nun yeni oyununda sevimli dostlarımızla kamp hayatı yaşıyoruz.
  • Rick and Morty: Pocket Mortys

    Kendi Morty' nizi oluşturun.