Pocket Troops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Mini ordumuzu kurup savaşıyoruz.

Pocket Troops, mini askerlerden kurduğunuz güçlü orduyla savaştığınız bir Android oyunu.

Sıra tabanlı oynanış sunan strateji - nişancı oyununda üs kurma, geliştirme, savunma yapma ile uğraşmadan direkt çatışmaya giriyorsunuz. Animasyon filmi tadında grafiklere sahip oyunu oynamanızı isterim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Mizahi yönü olan strateji - nişancı oyunu Pocket Troops’da eğitimden geçirip geliştirebildiğiniz, türlü silahlarla donatabildiğiniz mini askerlerden yenilmez ordunuzu kurup taktiksel savaşlara giriyorsunuz. Göreviniz; dünyayı karanlığa boğmak isteyen kötü adamı durdurmak. Emrinizde 6 asker var. Hafif piyade, keskin nişancı, topçu, komando, öncü ve casus… Her birinin kendine has özellik ve yetenekleri var. Favorim; yakın mesafe çatışmada uzman olan, uzun menzilli silahlı düşmanları da el bombasıyla etkisiz hale getiren pompalı tüfek aşığı Öncü. Bu arada oyunun müzikleri de efsane.

Erkan Calp

Pocket Troops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
183 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Troops, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz taktiksel savaş oyunu.

Pocket Troops, iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabildiğimiz taktiksel savaş oyunu. Tiny Troopers’a benzerliğiyle dikkat çeken oyunda komutan olarak kendi eğittiğimiz ordumuzla çetin savaşlara katılıyoruz.

Sadece iOS platformunda karşımıza çıkan Pocket Troops’ı mizah dolu taktiksel savaş oyunu olarak özetlemek mümkün. Oyunda farklı sınıflarda altı askerle sürekli olarak savaşa katılıyoruz. Benzerlerinin aksine üs kurma ve savunma olaylarına girmeden doğrudan düşman askerleriyle birebir savaşıyoruz. Savaş esnasında AK-47, L96 Sniper Rifle, Napalm Launcher dahil çok sayıda silahı kullanabiliyoruz.

Özel görevlere çıktığımız veya dünya genelinde oyuncularla birebir savaştığımız oyunda sürekli zafer kazanmak zorundayız. Üssümüzde askerlerimizi eğitmemiz, savaşta yaralanan askerleri tedavi etmemiz, yeni silahlarla donatmamız ilerleyebilmemiz açısından mühim.

Savaş oyunlarında genellikle sık rastlanmayan el yapımı müzik ve ses efektlerinin eşliğinde bizleri savaşın içerisinden çıkarmayan Pocket Troops’ı kesinlikle oynamanızı isterim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Gunfighters

    Pocket Gunfighters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Mine 3

    Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Ecotone Pocket

    Ecotone Pocket, karanlık güçlerden kaçmaya çalıştığınız Android oyunu.
  • Pocket Fleet

    Pocket Fleet Android için geliştirilen çok oyunculu bir uzay savaşı oyunudur.
  • Pocket Mine 2

    Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.
  • Pocket Pugilism

    Pocket Pugilism ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • War in Pocket

    War in Pocket Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bol aksiyonlu bir strateji oyunudur.
  • Pocket Mine

    Pocket Mine, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir arcade oyun. Oyunda yerin derinliklerine inerek değerli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz.