Pod Calendar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
57.3 MB DOSYA BOYUTU

Pod Calendar uygulamasını kullanarak etkinliklerinizi ve hatırlatıcılarınızı daha iyi bir şekilde organize edebilirsiniz.

Pod Calendar uygulamasını kullanarak çeşitli etkinliklerinizi ve planlarınızı iOS cihazlarınızdan kolayca organize edebilirsiniz.

Oldukça başarılı bir takvim uygulaması olarak öne çıkan Pod Calendar, basit ve etkili bir kullanıcı arayüzü sunarak tüm planlarınızı kolayca yönetme imkanı sunuyor. iCloud, Google, Exchange ve daha birçok uygulama desteği sunan Pod Calendar uygulamasında, günleri ve ayları sezgisel bir görünüm ile görüntüleyebiliyorsunuz.

Etkinliklerinizi tek ve birleşik bir görüntüyle sizlere sunan uygulamada, yeni etkinliklerinizi de hızlı bir şekilde ekleyebiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen Pod Calendar uygulamasında, Facebook, Google vb. uygulamalardaki takvimlerinizi de ekleyerek tek bir platformdan tüm takvimlerinizi görüntüleme imkanına sahip olabilirsiniz. Oluşturacağınız etkinliklerin tarih, saat ve not gibi temel bilgilerinin yanında kişi ve fotoğraf ekleme seçenekleri de sunan Pod Calendar uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CalPal Calendar

    CalPal Calendar, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz kapsamlı bir takvim uygulaması olarak tanımlanabilir.
  • Vantage Calendar

    Vantage Calendar uygulaması ile etkinliklerinizi ve planlarınızı daha kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Peek Calendar

    Peek Calendar, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz şık, sade ve kullanımı kolay bir takvim uygulamasıdır.
  • Tempo Smart Calendar

    Tempo Smart Calendar, görüşmelerinizi kolayca düzenleyerek yönetebilmeniz için geliştirilen kullanışlı ve geniş kapsamlı bir iOS takvim uygulamasıdır.
  • Sunrise Calendar

    Sunrise Calendar, özellikle Google Takvim kullanıcıları için geliştirilen başarılı bir iOS takvim uygulamasıdır.
  • Google Calendar

    Google Takvim uygulaması sayesinde zamanı daha planlı bir şekilde kullanabiliyoruz.
  • WAVE Calendar

    WAVE Calendar uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad'lerinizden gelişmiş bir takvim servisine erişim sağlayabiliyorsunuz.
  • Jorte Calendar

    Jorte Calendar uygulamasını kullanarak tüm işlerinizi iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca yönetebilirsiniz.