Pointz

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Pointz, Point Bornova hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenmenizi sağlayan resmi Android uygulaması.

Pointz, 27 Kasım 2015 tarihinde kapılarını ilk defa müşterilerine açan İzmir'in yeni AVM'si Point Bornova için hazırlanan resmi ve ücretsiz Android uygulaması.

Müşteri bağlılık programı olarak hizmet verecek olan Pointz uygulaması, genel olarak kullanıcılarına Point hakkındaki tüm yenilikleri, ayrıcalıkları ve fırsatları sunacak. Android cihazlarınız üzerinden Point'de neler olup bittiğini takip edebilmeyi kolaylaştıran uygulamayı kullanabilmek için sadece kayıt olup giriş yapmanız yeterli.

İçerisinde onlarca mağaza yer alan Point Bornova, tüm bu mağazaların düzenlediği kampanyaları da yine uygulama üzerinden kullanıcıları ile buluşturacak. Ayrıca içerisine entegre edilen akıllı sistem sayesinde siz uygulamayı kullandıkça uygulama sizi ve alışkanlıklarınızı öğreniyor ve sonuç olarak size daha ilgili içerikler sunuyor.

Sürpriz hediyeler bile kazanma şansınızın olduğu Pointz uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek Point Bornova hakkında istediğiniz her şeye kolayca erişebilirsiniz.

Barış YANIK

Pointz

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Pointz, İzmir'de yeni açılan Point Bornova AVM'si için geliştirilen ücretsiz, yararlı ve resmi iOS uygulaması.

Pointz, 27 Kasım 2015 tarihinde İzmir'de yüzlerce mağazasıyla birlikte aktif olarak hizmet vermeye başlayan Point Bornova için geliştirip kullanıcılara sunulan resmi iOS uygulaması.

iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirip yükleyebileceği bu uygulama sayesinde Point Bornova'nın haritada nerede olduğundan, içinde bulunan mağaza kampanyalarına kadar tüm ihtiyacınız olan bilgileri bulabiliyorsunuz.

Pointz olarak adlandırılan müşteri bağlılık programı kapsamında çıkarılan bu uygulama, kullanıcıların ilgilendikleri alanları zamanla öğrenerek kendilerine özel kampanya ve yenilikleri bildirim olarak gönderebiliyor. Böylelikle Point Bornova AVM'de ihtiyacınız olan her şeyden haberdar oluyorsunuz.

Point ile ilgili yenilikler, ayrıcalıklar ve fırsatlara yer verilen uygulamayı kullanmaya başlamanız için ise saniyeler süren kayıt işlemini tamamlayarak giriş yapmanız yeterli. Ayrıca bu mobil uygulama üzerinde hediyeler kazanma şansınız da bulunuyor. Alışveriş yapmayı seviyorsanız bu uygulamayı da seveceğinize eminim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Surprise Me!

    Eğlenceli ses kayıtlarına sahip olan bir uygulama