Pokemon Jukebox

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME

Nintendo firmasının efsane oyunu Pokemon'un özlediğiniz şarkılarını bu uygulama sayesinde ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Pokemon Jukebox uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızda özlediğiniz Pokemon müziklerini dinleyebilirsiniz.

Nintendo’nun efsaneleşmiş oyunu Pokemon’un müziklerini özleyenler için Pokemon Jukebox uygulaması ilaç gibi gelecektir diye düşünüyorum. Her gün 3 adet Pokemon şarkısını ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz uygulama, satın alma özelliği dahilinde diğer Pokemon şarkılarını satın alarak dinlemenize imkan tanıyor. Bu müzikleri dinlemek için neden para ödeyelim sorusu çoğu kullanıcının kafasını karıştırmış olmasına rağmen yine de Pokemon hayranlarının sevindiği bir gelişme oldu diyebiliriz.

Pokemon serisinin Japonya merkezi tarafından yayınlanan uygulamanın kendi içerisinde bulunan oynatıcı sayesinde bu şarkıları uygulamadan çıkmadan dinleyebiliyor, farklı Pokemon şarkılarını karıştırarak kendinize özgü Pokemon müzikleri de yapabiliyorsunuz.

18 MB büyüklüğünde olan ve ücretsiz olarak sunulan Pokemon Jukebox uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması