Pokemon: Magikarp Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Pokemon: Magikarp Jump, Pokemon severlerin oynamaktan keyif alacağı simülasyon oyunu.

Pokemon: Magikarp Jump, ilk nesil Pokemonlardan Magikarp’ları yakalayıp beslediğimiz bir simülasyon oyunu. Pokemon oyunundan farklı olarak Pokemon avına çıkmıyor, oturduğumuz yerden oynuyoruz. Pokemon’u oynamadıysanız dahi Android telefonunuza indirip oynayın derim.

Pokemon severlere özel hazırlanan mobil oyunlardan Pokemon: Magikarp Jump, adından da anlayacağınız üzere bir su Pokemonu olan orta büyüklükte balık Magikarp üzerine kurulu. Kontrol ettiğimiz karakter de usta bir Pokemon avcısı. Yem olarak Pokemon topu bağlanmış oltamızla Magikarp’ları tutarak ilerliyoruz. Su altında yiyeceklere dokunarak onları besliyor, zıplama gücünü geliştirebilmesi için egzersizler yaptırıyoruz. Bu arada Pikachu ve Piplup gibi ünlü Pokemon’lar da Magikarp’ların büyümesine yardımcı oluyor.

Erkan Calp

Pokemon: Magikarp Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Pokemon: Magikarp Jump, su Pokemon'u Magikarp'ları yakalayarak ilerlediğiniz simülasyon oyunu.

Pokemon: Magikarp Jump, Pokemon GO gibi artırılmış gerçeklik oyunu değil ancak oynarken son derece keyif veren bir yapım. Görsel çizgileriyle Pokemon severleri etkileyen simülasyon oyunu, iOS platformunda da ücretsiz.

Ufak boyutuyla 16GB iPhone ve iPad kullanıcılarının ilgisini çeken Pokemon oyununda ilk Pokemon karakterlerinden, orta boylu bir balık olan Magikarp’lardan onlarcası karşımıza çıkıyor. Usta bir Pokemon avcısı olarak görevimiz; tüm Magikarp’ları yakalayıp beslemek ve gelişmelerini sağlamak. Bu işi kendi başımıza yapabildiğimiz gibi Pikachu, Piplup gibi popüler Pokemon’lardan da yardım alabiliyoruz.

Pokemon GO oyununa göre çok daha kolay oynanış sunan, her yaştan Pokemon severin oynayabileceği Pokemon: Magikarp Jump, internet bağlantısı gerektiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokémon Sleep APK

    Uykunuzda pokemonlar toplayabileceğiniz Pokémon Sleep APK, hem uykunuzu takip etmenize, hem de Pokémonlar toplamanıza olanak sağlıyor.
  • Hammer Jump

    Daha fazla kazarak puanları topla.
  • Bhop Jump

    Zıplayarak ve atlayarak zorlu mekanlarda ilerleyebileceğiniz keyifli bir oyundur.
  • Jurassic World Alive

    Pokemon Go benzeri dinozorlu artırılmış gerçeklik oyunu
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • Pokémon Rumble Rush

    Pokémon Rumble Rush (Android) indir: Pokemon severler için yeni mobil oyun
  • Pokémon Café Mix

    Pokémon Café Mix Android Oyunu İndir: Pokemon Company'nin yeni oyunu