Pokemon Playhouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Pokemon Playhouse, sevilen Pokémon'ların yer aldığı çocuklara yönelik bir Android oyunudur.

Pokemon Playhouse, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir Pokémon oyunudur.

The Pokémon Company tarafından geliştirilen Pokémon Playhouse, bu sefer sadece çocuklara yönelik olarak geliştirilmiş bir yapım. Pokémon GO'nun aksine oynaması oldukça kolay, anlaşılır ve sade tasarıma sahip olan oyun, büyük oyunculara hitap etmiyor olsa bile yine de evcil hayvan besleme oyunlarına ilgi duyanlar için göz atılabilecek oyunlardan bir tanesi.

Pokémon Playhouse'da amacımız yeni Pokémon'lar bulmak ve onları sanki köpek ya da kedi besliyormuş gibi beslemek, temizlemek ve oyunlar oynatmak. Oyunda yeni Pokémon'ları çalılar arasında arayarak ve üzerlerine fener tutarak aradığımız gibi onları bulduktan sonra türlerine yönelik az çok detaylı bilgileri de alabiliyoruz. Kolay olsa da eğlenceli görünen oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Pokemon Playhouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
478 MB DOSYA BOYUTU

Pokemon Playhouse iOS işletim sistemi kullanan cihazlarda çocuklarının oynayabilmesi için yapılmış bir Pokémon oyunudur.

Pokemon Playhouse, iOS işletim sistemiyle çalışan iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz, Pokémon temalı bir tür evcil hayvan besleme oyunudur.

2016 yılında piyasaya sürülen Pokémon GO, tam bir çılgınlığa dönüşmüş ve dünyanın her yerinde oynanmaya başlanmıştı. Bu oyundan milyarlarca dolar kazanan The Pokémon Company, mobil platformlar üzerinden yeni gelirler kazanmak için bu sefer hedef kitlesini değiştirdi ve sadece çocuklara hitap eden ve yine Pokémon'u tema alan bir oyun geliştirdi.

Pokémon Playhouse, çok küçük yaştaki oyuncuların oynaması için geliştirilmiş yapımlardan bir tanesi olmasının yanı sıra aslında itiraf etmek gerekirse evcil hayvan besleme oyunlarına ilgi duyan yetişkinlerin de dikkatini çekebilecek kadar ayrıntılı hazırlanmış bir yapım. Oyunda asıl amacımız, yakaladığımız Pokémonları beslemek ve temiz tutmak. Onları bulmak için yine çimenlere gitmemiz gerektiği gibi bu sefer Pokémon'ları yakalamak için üzerlerine fener tutmanız yeterli oluyor. Pokémon'lara dair küçük bilgiler de alabildiğiniz oyuna dair ayrıntılı bilgilerse aşağıdaki videoda:

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • Pokémon Café Mix

    Pokémon Café Mix Android Oyunu İndir: Pokemon Company'nin yeni oyunu
  • Pokémon Rumble Rush

    Pokémon Rumble Rush (Android) indir: Pokemon severler için yeni mobil oyun
  • Pokemon Quest

    Yeni Pokemon oyununda adada hazine arıyoruz.
  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • Pokemon: Magikarp Jump

    Pokemon: Magikarp Jump, Pokemon severlerin oynamaktan keyif alacağı simülasyon oyunu.
  • Pokémon Café ReMix APK

    Kendi kafemizi kuracağımız Pokémon Café ReMix APK ücretsiz olarak yayınlandı.