Pokemon Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
430 TOPLAM İNDİRME

Yeni Pokemon oyununda adada hazine arıyoruz.

Pokemon Quest, The Pokemon Company’nin Pokemon severlere hazırladığı dördüncü oyunları. Nintendo Switch’in ardından mobil platformda oynanabilir olan yeni Pokemon oyunu, aksiyon, macera, rpg türünü harmanlayan süper eğlenceli oynanış sunuyor. Piksel görselli oyunları seviyorsanız bayılacaksınız!

İlk olarak Nintendo Switch’de gördüğümüz sonrasında Android kullanıcılarına merhaba diyen yeni Pokemon oyunu Pokemon Quest, hem görüntü hem de oynanış yönüyle serinin diğer oyunlarına hiç benzemiyor. Aralarında Kırmızı ve Mavi Pokemon’un da olduğu sevimli karakterleri küp şeklinde karşımıza çıkaran oyun Tumblecube Island adında her şeyin küpten oluştuğu, gez gez bitmeyen bir adada geçiyor. Göreviniz; adada saklı olduğu söylenen hazineleri bulmak. Elbette ada kötü Pokemon’larla dolu. Adayı ne kadar uzun süre gezerseniz o kadar fazla Pokemon toplama şansınız var. Adayı keşfederken topladığınız öğelerle Pokemon takımınızı güçlendirebiliyorsunuz. Özellikle güç taşları, Pokemon’larınızın yeteneklerini geliştirmesi açısından önemli. Pokemon’larınızın yanı sıra ana kampınızı da geliştirebiliyor, dekore edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Pokemon Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
352.6 MB DOSYA BOYUTU

Yeni Pokemon oyununda küp adada hazine bulmaya çalışıyoruz.

Pokemon Quest, Nintendo Switch’den sonra mobil platformda karşımıza çıkan aksiyon, macera, rol yapma oyunu. Pokemon GO artırılmış gerçeklik oyunundan hem görsel hem de oynanış olarak çok farklı olduğunu söylemek gerek. En sevilen Pokemon’ların yer aldığı yeni oyunda adada hazine  peşine düşüyoruz. Tabii ki; sürprizler bizi bekliyor!

The Pokemon Company’nin imzasını taşıyan yeni Pokemon oyunu Pokemon Quest, adından da tahmin edeceğiniz görev odaklı ilerliyor. Adada saklı olduğu söylenen hazineleri bulmaya çalışıyorsunuz. Kırmızı ve Mavi Pokemon’lar başta olmak üzere sevdiğiniz tüm Pokemon’lar yer alıyor. Adayı gezdikçe yeni Pokemon’larla tanışıyor, takımınıza alıyor, savaşlara giriyorsunuz. Güç taşları toplayarak Pokemon’larınızın yeteneklerini (hız, güç, enerji gibi) geliştiriyorsunuz. Pokemon’larınızın seviyesi yükseldikçe daha fazla güç taşı taşıyabiliyorlar. Pokemon'larınızın yanı sıra kampınızı çeşitli süslemelerle güzelleştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • Camp Pokemon

    Camp Pokemon, Android cihazlarınız üzerinde sizleri Pokemon dünyasına davet eden oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Pokémon Masters

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • Pokémon Café Mix

    Pokémon Café Mix Android Oyunu İndir: Pokemon Company'nin yeni oyunu
  • Pokémon Rumble Rush

    Pokémon Rumble Rush (Android) indir: Pokemon severler için yeni mobil oyun
  • Pokemon Playhouse

    Pokemon Playhouse, sevilen Pokémon'ların yer aldığı çocuklara yönelik bir Android oyunudur.