Pokémon Rumble Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Pokémon Rumble Rush (Android) indir: Pokemon severler için yeni mobil oyun

Pokémon Rumble Rush, Pokemon severler için özel olarak hazırlanmış mobil oyunlardan biri. Pokemon Go oyunundan sonra çıkış yapan popüler mobil oyunların (Pokémon: Magikarp Jump, Pokémon Quest, Pokémon Duel, Pokémon Shuffle Mobile) geliştiricisi The Pokemon Company’e ait. İlk olarak Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan oyunda sevilen Pokemon karakterleriyle keşfedilmemiş adalarda yolculuğa çıkıyorsunuz.

Yeni Pokemon mobil oyunu, keşfedilmemiş, haritada gözükmeyen adalarla dolu bir dünyada geçiyor. Güçlü Pokemon ve keşif ruhu ile birlikte bu adada uzun bir yolculuk sizi bekliyor. Hızlı tempolu oynanış sunan oyunda Pokemon’unuzu ileri hareket ettirmek suretiyle kontrol ederek aşamaları bitirmeye çalışıyorsunuz. Düşman Pokemon gördüğünüzde saldırmak için tek yapmanız gereken; ekrana basitçe dokunmak. Macera boyunca keşfedeceğiniz adalar ve denizler iki haftada bir değişiyor. Daha güçlü ve belki de ilk kez göreceğiniz Pokemon’lar yeni adalarda sizi bekliyor. Dolayısıyla ada ve denizleri gezdikçe sahip olduğunuz Pokemon’lar da artıyor. Geliştirebildiğiniz Pokemon'larla boss mücadelelerine girerek ödül de kazanabilirsiniz. Yalnız her boss kapışmasına farklı güçte Pokemon’la çıkmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Pokémon Rumble Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
123.9 MB DOSYA BOYUTU

Pokémon Rumble Rush (iOS İndir): Pokemon'larla bilinmeyen adalarda maceraya atılın.

Pokémon Rumble Rush, Pokemon GO artırılmış gerçeklik oyunundan sonra çıkan mobil macera oyunu. Artırılmış gerçeklik tabanlı Pokemon oyunlarını eğlenceli bulmayanların alternatif olarak değerlendirebileceği oyunun yapımcısı; Pokemon: Magikarp Jump, Pokemon Quest, Pokemon Duel gibi Android ve iOS platformunda en çok indirilen Pokemon oyunlarının geliştiricisi. Tamamıyla ücretsiz indirilip oynanabilen yepyeni Pokemon oyununu tavsiye ederim.

Milyonların sevgisini kazanan komik Pokemon karakterlerinin yer aldığı macera türünde bir mobil oyun olan Pokemon Rumble Rush, bizleri keşfedilmemiş adalarda gezintiye çıkarıyor. Daha önce gidilmemiş, haritada yerleri bulunamayan adalarla dolu bir dünyaya giriyoruz. Güçlü Pokemon’lar yanımızda. Oyun temposu hızlı. Pokemon’umuzu ileri hareket ettirerek kontrolünü sağlıyor ve bölümleri tamamlıyoruz. Düşman Pokemon’lara saldırmak içinse tek yapmamız gereken; ekrana dokunmak. Bölümleri geçtikçe Pokemon’umuz güçleniyor. Boss mücadeleleri de var ancak güç gösterisinin yapıldığı bu mücadelelere katılmak için farklı güçte Pokemon’lara sahip olmamız gerekiyor.

Pokémon Rumble Rush Özellikleri

  • Hareket halinde hızlı tempolu oynanışın keyfini çıkarın.
  • Maceralarınız sırasında keşfedeceğiniz ada ve denizler iki haftada bir değişir.
  • Seçtiğiniz Pokemon’unuzu iyileştirin.
  • Topladığınız Pokemon’u kullanarak gücünüzü test edin.
  • iOS 11 ve daha yeni tüm cihazlarla uyumludur.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Pokémon Café Mix

    Pokémon Café Mix Android Oyunu İndir: Pokemon Company'nin yeni oyunu
  • Pokemon Quest

    Yeni Pokemon oyununda adada hazine arıyoruz.
  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • Pokemon Playhouse

    Pokemon Playhouse, sevilen Pokémon'ların yer aldığı çocuklara yönelik bir Android oyunudur.
  • Pokemon: Magikarp Jump

    Pokemon: Magikarp Jump, Pokemon severlerin oynamaktan keyif alacağı simülasyon oyunu.
  • Pokémon Café ReMix APK

    Kendi kafemizi kuracağımız Pokémon Café ReMix APK ücretsiz olarak yayınlandı.