Pokémon Shuffle Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Pokémon Shuffle Mobile, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir pokemon puzzle oyunudur.

Pokémon Shuffle Mobile, çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmi olan Pokemon canavarlarından esinlenerek yaratılmış bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, pokemonları dikey veya yatay olacak şekilde sıraya koyarak bulmacaları çözmeye çalışacağız. Amacımız ise en yüksek puana ulaşmak olacak. 

Çocukken Pokemon izlemeyen bir nesile aşina değiliz efendim. Şimdilerde yanıbaşımızda top patlasa uyanmayacak olan bizler sabahın köründe uyanır Pokemon izlemek için televizyon başına geçerdik. Eskiye dönüp baktığımızda Ash, Brock ve Misty'nin macerasına katıldığımız çizgi film pek çoğumuzun hayatında önemli bir yere sahip. Pokémon Shuffle Mobile oyunu da bizi alıyor adeta çocukluğumuza götürüyor.

Eğlenceli bir puzzle oyunu olan Pokémon Shuffle Mobile'da üç ya da daha fazla pokemonu bir araya getirip vahşi pokemonu alt etmeye çalışıyoruz. Daha önce bu türde oyunlar oynadıysanız hiçbir zorluk yaşamayacaksınız. Zira tek farkları konu olarak birbirlerine hiç benzememeleri. Ayrıca sadece çocuklar için değil her yaştan insanın zevkle oynayacağı dinamikler var diyebilirim. Kontrolleri tamamen el ile yapıyoruz ve çok kolay. 

Pokemon severlerin mutlaka oynamaları gereken bu oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneriyorum. 

Gökhan Abay

Pokémon Shuffle Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
80.6 MB DOSYA BOYUTU

Pokémon Shuffle Mobile'da Pokemonları eşleştirip yüksek puanlar almaya çalışıyoruz.

Pokemon Shuffle Mobile, adından da anlaşılabildiği gibi Pokemon sevenlerin dikkatini çekebilecek bir mobil oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda Pokemon'ları baz alan bulmacaları çözerek yüksek puanlar almaya çalışıyoruz.

Oyunun genel oynanışı diğer eşleştirme oyunlarına bir hayli benzerlik gösteriyor. Amacımız üç veya daha fazla Pokemon'u bir araya getirerek vahşi Pokemon'u alt etmek. Daha önce herhangi bir eşleştirme oyunu oynadıysanız bu oyunda herhangi bir karışıklık yaşamayacaksınız. Kontroller son derece basit. Pokemon'ları hareket ettirebilmek için parmağımızı ekran üzerinde kaydırmamız yeterli oluyor.

Bir zamanların efsanevi çizgi filmi Pokemon her ne kadar özellikle çocuklar tarafından rağbet görmüş olsa da bu oyun yetişkinlerin de dikkatini çekebilecek özelliklere sahip. Geniş bir oyunsever kitlesine hitap ediyor olması oyunu özel kılan detaylardan birisi.

Oyundaki grafikler de çizgi filmde karşımıza çıkanlarla büyük benzerlikler gösteriyor. Eğer siz de kendinizi bir Pokemon aşığı olarak nitelendiriyorsanız bu oyuna mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slingo Shuffle

    Slingo Shuffle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Shuffle

    Shuffle, Android cihazınızda yabancı kelime bilginizi test etmek amacıyla oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fluffy Shuffle

    Fluffy Shuffle, herkesin zevkle oynayabileceği bir üçlü eşleştirme oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Pokémon Café Mix

    Pokémon Café Mix Android Oyunu İndir: Pokemon Company'nin yeni oyunu
  • Pokémon Café ReMix APK

    Kendi kafemizi kuracağımız Pokémon Café ReMix APK ücretsiz olarak yayınlandı.
  • Shuffle Cats

    Shuffle Cats, Candy Crush'ın geliştiricisi King'in yeni kart oyunu.
  • Family Guy Freakin Mobile Game

    Family Guy Freakin Mobile Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Criminal Minds: The Mobile Game

    Criminal Minds resmi mobil oyunu