Poker 88 - Jacks or Better

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
17.7 MB DOSYA BOYUTU

Poker 88 - Jacks or Better iOS cihazlar için üretilmiş, akıcı oynanışa sahip bir poker oyunudur.

Poker 88 - Jacks or Better eğlenceli oynanışı ve canlı animasyonlarıyla ön plana çıkan bir poker oyunudur. Herkes için ücretsiz olarak iOS cihazlarınıza indirebileceğiniz oyunda gerçek poker eğlencesini yakalayacak ve bir süre başından ayrılamayacaksınız.

Jacks or Better üç farklı oyun modu sunuyor: Tens or Better, Jacks or Better ve yeni One Eyed Jacks oyun seçenekleriyle poker eğlencesini dilediğiniz tarzda oynayabilir, şansınızın sizi götürdüğü yere kadar ilerleyebilirsiniz. Oyunda para yerine geçen çipleriniz bittiğinde belirli bir süre gerçek para ödemediğiniz takdirde ekstra çip alamıyorsunuz. Ancak Jacks or Better oyunculara belirli bir süre sonra otomatik çip sağlayarak oyuna ara değil de ufak bir mola vermenizi sağlıyor.

Kartlarınızı seçtikten sonra karşınıza gelecek 'Double or nothing' bonus oyunuyla şansınızı daha da zorlayabilir, kazandığıınız miktarı ikiye katlayabilirsiniz. Tabii bu eğlence siz kaybedene kadar sürüyor ve kaybettiğiniz ise hiç para kazanamamış oluyorsunuz. Double or nothing seçeneği şansını çok zorlamak isteyen oyuncular için bire bir!

Gerçekçi kart görünümü ve renli animasyonlarla oyun keyfiniz hiç bozulmuyor ve Jacks or Better'ın hızlı oynanışı oyuna akıcı bir özellik katıyor. İstediğiniz anda elinizin altında olacak bu poker oyunuyla ister yolda, ister iş molalarında keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Tabii şansınızın da aynı oranda iyi gittiği takdirde.

Poker 88 - Jacks or Better kolay oynanışı ve kaliteli alt yapısıyla tüm oyunculara ücretsiz hizmet vermek için App Store'da bekliyor. Poker oyunundan hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmamnız gereken bir uygulama.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poker Friends

    Poker Friends, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde özel odalar kurarak sadece arkadaşlarınız ile birlikte poker oynayabileceğiniz ücretsiz bir iOS kart oyunu.
  • Zynga Poker - Poker by Zynga

    Zynga Poker - Poker by Zynga, en popüler çevrim içi poker oyunlarından olan Zynga Poker'in iOS uygulamasıdır.
  • Full Tilt Poker

    Full Tilt Poker, hem normal masalarda hem de turnuvalara katılarak poker oynayabileceğiniz eğlenceli bir iOS poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir poker oyunudur.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, online olarak Dünya üzerindeki diğer poker oyuncuları ile karşı karşıya gelip kozlarınızı paylaşacağınız ücretsiz bir iOS poker oyunu.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, poker hayranlarına özel olarak hazırlanan ve son versiyonu ile birlikte geliştirilip çok daha eğlenceli hale getirilen ücretsiz bir iOS poker uygulamasıdır.
  • Texas Holdem Poker

    Texas Holdem Poker, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde online poker oynama keyfi yaşayabileceğiniz ücretsiz bir iOS oyunu.