Polarr Photo Editor

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,902 TOPLAM İNDİRME

Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.

Polarr Photo Editor, her seviyede ve her kullanıcıya hitap eden profesyonel fotoğraf düzenleme uygulaması ve tüm platformlarda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Boyutuna rağmen yaptıklarıyla şaşırtan uygulamalar arasında olan Polarr, hem web, hem mobil, hem de masaüstü platformda fotoğraflarını bilgisayar başında düzenlemek istemeyenlerin tercih ettikleri uygulamalar arasında başlarda geliyor. Boyutuna rağmen yapabildikleriyle şaşırtıyor diyebilirim. Sadece 4MB büyüklüğünde olmasına karşın filtre ve efekt dışında onlarca aracı sunuyor ki hepsinin kullanımı son derece kolay ve karmaşık br arayüz üzerine oturtulmadıklarından ihtiyaç duyulan aracı bulmak ta oldukça basit.

Hem klasik bilgisayar hem de dokunmatik ekranlı Windows cihazlarda rahat bir kullanım deneyimi sunan Polarr Photo Editor’da fotoğraflarınızı toplu halde içe aktarıp çalışabiliyorsunuz. Renk sıcaklığı, renk tonu ve kontrastı ayarlama, ışığı ayarlama, gürültü kaldırma, bulanıklık kaldırma, gölgelendirme ayarı yapma, fotoğrafın bir noktasına filtre uygulama veya düzenleme yapma, sonsuz geri alma ve yineleme seçeneği, filigran ekleme gibi Adobe Photoshop gibi oldukça pahalı yazılımlarda bulunan araçlar kullanımınıza sunan uygulamada çalışma ekranınızı isteğinize göre ayarlamanız da mümkün.

 

Erkan Calp

Polarr Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,734 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Polarr APK pro fotoğraf düzenleme programıdır. Android için en iyi fotoğraf düzenleyicilerden Polarr ücretsiz olarak kullanılabilmektedir.

Polarr Pro APK, profesyonel fotoğraf düzenleme programı olarak Android platformunda yerini alıyor. Photoshop ile karşılaştırılan fotoğraf düzenleyicinin hem ücretsiz hem de ek özellikler sunan pro sürümü bulunuyor.

Polarr APK İndir

Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları sosyal ağlarda paylaşmadan önce oynama yapmayı seviyorsanız Polarr APK Android uygulaması vazgeçilmeziniz olacak.

Temel düzenleme araçlarından ileri seviye - gelişmiş araçlara fotoğrafınıza profesyonel görünüm kazandıracak tüm araçları içerisinden barındıran uygulama Adobe Photoshop mobil sürümünden çok daha detaylı olmakla birlikte ücretsiz olarak sunuluyor.

Mobilde Adobe Photoshop’tan daha profesyonel bir fotoğraf işleme uygulaması olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Polarr uygulaması dünya genelinde en çok kullanılan fotoğraf işleme yazılımı Photoshop’u unutturacak kadar kaliteli.

Hiçbir ücret ödemeden indirip kullanabileceğiniz uygulamada sadece profesyonel yazılımlarda görebileceğiniz araçlar var. Hem kendinizin hazırlayabileceği hem de hazır gelen onlarca filtre ve efektin yanında ışıklandırma, kontrast, parlaklık, gölgelendirme, sıcaklık gibi detaylı renk ayarlarını bulunduran uygulamanın arayüzü herkesin rahatlıkla kullanabileceği basitlikte hazırlanmış. Filtreler sol köşeye, renk ayarları sağ köşeye aktarılarak kargaşanın önüne geçilmiş.

Sonsuz geri alma seçeneği sunan uygulamada cihazı dikey konuma getirdiğiniz vakit fotoğrafın önce ve sonrasını hızlıca görebiliyorsunuz. Çalışmanız bittiğinde ise doğrudan popüler sosyal mecralarda paylaşabiliyor veya telefonunuza kaydedebiliyorsunuz.

Polarr Photo Editor, Türkçe dil desteğiyle geliyor ancak yerelleştirme vasat düzeyde. Araçları kullanmaya başladığınızda sadece Türkçe dilde de mevcut denilsin diye yapıldığını görüyorsunuz. Dil sorunu dışında Adobe Photoshop’a tabiri caiz ise 10 basan bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Polarr APK Uygulaması Özellikleri

  • Polarr stilleri bir filtreden fazlasıdır. Yeni, trend stilleri keşfetmelisiniz.
  • Polarr stilleri koleksiyonu haftalık olarak güncelleniyor.
  • Kendi Polarr stillerinizi oluşturup paylaşabilirsiniz.
  • Polarr stilleri QR kod olarak paylaşıp alabilirsiniz.

Polarr Pro APK olarak indirilememektir, tüm premium Polarr stillerine erişmek için abone olmanız gerekiyor. Polarr premium özellikleri belli süreliğine ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Aylık ve yıllık abonelikler Polarr’daki aynı özelliklerin kilidini açıyor.

Polarr stilleri harika efektler içerir. Gökyüzü, kişi, arka plan, bitkiler, bina, zemin, hayvan vb. yapay zeka tarafından algılanır. Işık, renk, hsl, tonlama, efektler, püskürtme, eğriler, vignette, gren, lut gibi genel ayarlamalar sunar. Ağız, diş, burun, çene yüzün her noktasına ve cilde rötuş yapabilirsiniz. Fotoğrafları toplu olarak dışa aktarabilirsiniz.

Erkan Calp

Polarr Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Polarr Photo Editor, fotoğraflar üzerinde ince çalışmaya izin veren profesyonel fotoğraf düzenleme uygulaması.

Polarr Photo Editor, profesyonel fotoğraf düzenleme araçlarını iPhone ve iPad’de taşıyan nadir uygulamalar arasında ve Adobe Photoshop kadar kaliteli olduğunu söylemem gerek. iOS cihazınıza ücretsiz indirip doğrudan kullanabileceğiniz uygulamada temel araçlardan profesyonel kullanıma yönelik araçlara onlarca seçenek bulunmakta.

Mobilde profesyonel fotoğraf işleme uygulaması denilince çoğumuzun aklına ilk olarak Adobe Photoshop geliyor ancak ülkemizde de hatrı sayılır kullanıcısı bulunan bu profesyonel yazılım kadar başarılı ücretsiz alternatifler de var. Hem web hem de mobilde karşımıza çıkan Polarr Photo Editor bunlardan biri.

Her seviyede kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış olabildiğince sade ve hızlı çalışan arayüzle bizleri karşılayan Polarr’da filtre ve renk araçları ayrı bölümlere konumlandırılmış. Böylelikle o anda hangi araca ihtiyacınız varsa aradığınızı hızlıca ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca araçların kullanımı da son derece basit. Kaydırma, kıstırma hareketiyle fotoğrafınızın dilediğiniz bölümüne dilediğiniz efekti uygulayabiliyorsunuz. Efekt demişken uygulamada hazır efektlerin yanı sıra özel efekt oluşturma seçeneği var. Seçenekler hoşunuza gitmezse kendiniz zevkinize göre yepyeni bir stil oluşturabiliyorsunuz.

Polarr’da yaptığınız değişiklikleri dilediğiniz kadar geri alabiliyor, çalışmanızı kaydetmeden sadece cihazınızı dikey konumda tutarak öncesi ve sonrası karşılaştırması yapabiliyorsunuz. Daha da ilginci cihazınızı sağa sola çevirerek renk ayarlamalarını dokunmadan yapabiliyorsunuz. Tüm bunları nasıl uygulayacağınız başlangıçta çıkan tanıtım ekranında gösteriliyor.

Erkan Calp

Polarr Photo Editor

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Polarr Photo Editor, Windows Phone platformunda en etkili sonuçlar veren fotoğraf düzenleme uygulaması.

Polarr Photo Editor, Adobe’nin profesyonel fotoğraf düzenleme uygulaması Photoshop Express’in sunduğu araçlardan çok daha fazlasını sunuyor ve ücretsiz olarak indirip kullanabiliyoruz. Basit arayüzü ve kolay kullanılabilir etkili araçlarıyla mobilde her seviyede kullanıcı tarafından tercih edilebilecek en iyi fotoğraf düzenleme uygulaması diyebilirim.

Ücretsiz olması ve kolay kullanılabilir yapıda olmasıyla tüm platformlarda öne çıkan Polarr Photo Editor’ın mobilde tek rakibi Adobe Photoshop Express bile diyemem. Zira hem etkili sonuçlar veren çok daha fazla aracı bünyesinde barındırıyor, hem de her seviyede kullanıcıya açık bir uygulama. Windows Phone telefonunuzla çektiğimiz fotoğafları atıp doğrudan düzenleyebiliyoruz. Peki Polarr, hangi araçları sunuyor, diğerlerinden ayıran özellikleri neler?

  • Fotoğrafları tek tek veya toplu halde içe aktarma
  • Renk sıcaklığı, renk tonu ve kontrast ayarını kaydırıcılarla hızlıca yapma
  • Pozlandırma, aydınlatma ve gölgelendirme ayarını tek dokunuşla yapma
  • Fotoğrafta istenilen alanı düzenleme, efekt ekleme, filtre uygulama
  • Sonsuz geri alma seçeneği sayesinde istenilen değişikliği kaldırma
  • Fotoğrafı kaydetmeden önce ve sonrası karşılaştırması yapma
  • Filigranla fotoğrafı koruma altına alma
  • El yapımı 50’den fazla hazır filtre
  • Çalışma alanını genişletme
Erkan Calp

Polarr Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,381 TOPLAM İNDİRME

Bilgisayarınıza hiçbir program kurmadan sadece Polarr'ı kullanarak fotoğraflarınıza muhteşem efektler verebilirsiniz.

Günlük hayatımızın artık vazgeçilmez aktivitelerinden birisi olan fotoğraf çekinme tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Günümüzde geçmiş yarım asırda çekilen fotoğrafların toplam sayısı, günümüzde çekilen fotoğrafların sayısını geçmiyor bile. Yani dünya çapında günlük milyonlarca resim çekiliyor. Aslında fotoğraf çekinmekte pek bir zorluk yok önemli olan çekilen fotoğrafı göze hoş gelecek şekilde düzeltebilmek. Çeşitli efektler yardımıyla en kötü insanı bile çok güzel bir görünüşe kavuşturabilirsiniz. 

Polarr, fotoğraf düzenleme ve çeşitli efektler ile fotoğraflarınızı güzelleştirebilmenize imkan tanıyan bir internet servisi. Kendi tanıtım cümlesine göre dünyanın en gelişmiş fotoğraf düzenleme editörü. Üstelik tüm bu düzenlemeleri ve hiçbir yerde bulamayacağınız özellikleri ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Tarayıcınıza hiç bir kurulum yapmadan kullanabileceğiniz Polarr, yaklaşık 30 MP çözünürlüğe kadar çekilmiş fotoğrafları sorunsuz işleyebiliyor. Fotoğraflarınıza soğuk ve sıcak renkler verebiliyor, çözünürlüklerini değiştirebiliyor ve üzerinde istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz.

Polarr servisini kullanmak için öncelikle üye olmanız gerekli. Üyelik aşamasında sizden herhangi bir kişisel bilginizi istemiyor ve üyelik aşaması çok hızlı ilerliyor. Dilerseniz üye olmadan önce Polarr'ı bir deneyin daha sonra beğenirseniz üye olarak kayıtlı kullanıcısı olun. İnanıyoruz ki bu servisi bir kez denedikten sonra zaten vazgeçemeyeceksiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Photo Optimizer 2018

    Ashampoo Photo Optimizer 2018 indir, ücretsiz fotoğraf düzenleme programı isteyenlerin yapması gereken aramaların başında gelmektedir.
  • PhotoFiltre

    PhotoFiltre ile hem temel hem de ileri seviye fotoğraf düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • PhotoScape

    PhotoScape, ücretsiz fotoğraf düzenleme programları arasında en iyisi. PhotoScape ile bilgisayarınızda resimleri kolayca düzenleyin.
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • Adobe Photoshop

    Adobe Photoshop ücretsiz - Adobe Photoshop tam sürümü Photoshop CS6 yükleme linki ile burada! En iyi fotoğraf düzenleme programını edinin.
  • 5DFly Photo Design

    5DFly Photo Design çok fonksiyonlu, kolay kullanım sunan, fotoğraflarınıza her türlü düzenleme ve efekti uygulayabileceğiniz etkin bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Visualizer Photo Resize

    Visualizer Photo Resize, fotoğraflarınızın çözünürlüğünü toplu olarak düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Ashampoo Photo Optimizer

    Ashampoo Photo Optimizer, fotoğraflarınızın renklerini, tonlarını ve diğer ayarlarını hızlıca değiştirerek optimize etmenize olanak sağlar.