Police Car Driving Offroad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
351 TOPLAM İNDİRME

Police Car Driving Offroad mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur

Police Car Driving Offroad boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil polis simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir polis oyunu olan Police Car Driving Offroad'da farklı oyun türleri karıştırılmakta. Oyunda GTA oyunlarında olduğu gibi açık dünyada dolaşıp farklı görevleri alabiliyoruz. Birçok görevde de bir yarış oyunu gibi aracımızı yüksek hızda kullanmamız gerekiyor.

Police Car Driving Offroad içinde 9 farklı polis aracını kullanabilmemiz mümkün. Bu arabalardan kimileri yüksek hız yapabilen spor arabalar şeklindeki polis rabaları, kimileri de güçlü motora sahip olan ve arazide yol alabilen 4 çeker araçlar. Oyun içinde farklı görev türleri yer alıyor ve bu görevleri yaparken uygun araçları kullanmamız gerekiyor. Kimi zaman kanından kaçan ve yüksek hız yapan bir suçluyu kovalayıp yakalamamız gerekiyor, kimi zaman da bize verilen süre içerisinde olay yerine ulaşmamız gerekiyor.

Police Car Driving Offroad'un ortalamanın üzerinde bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Police Car Driving Offroad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

Police Car Driving Offroad mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis simülatörüdür

Police Car Driving Offroad eğer bir polisin yerine geçmek ve suçluların peşinde koşmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil polis oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir polis simülatörü olan Police Car Driving Offroad'da bizi zorlu görevler bekliyor. Oyunda bir polis olarak özel polis araçlarının şöför koltuğuna oturuyoruz. GTA benzeri bir yapı sunan oyunda açık dünyada dolaşarak dilediğimiz görevi yapmaya başlayabiliyoruz.

Police Car Driving Offroad oyunculara farklı görev türleri sunmakta. Bazı görevlerde araç kullanma yeteneklerimizi kullanıyoruz ve araba kazası yapılan yere en hızlı şekilde varmaya çalışarak yaralıları kurtarmaya çalışıyoruz. Bunun yanında yüksek hız yaparak kanundan kaçan suçluları yakalamaya da çalışıyoruz.

Police Car Driving Offroad içinde farklı araç seçenekleri mevcut. Hız canavarı spor arabalar şeklindek polis arabalarının yanısıra arazide yolculuk için 4 çeker polis araçları da kullanabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Police Car Driving Simulator

    Police Car Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Police Driving In Car

    Police Driving In Car mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Traffic Police Car Driving 3D

    Traffic Police Car Driving 3D, oldukça güzel tasarlanmış bir şehrin içerisinde polis arabası sürebileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Offroad Driving Adventure 2016

    Offroad Driving Adventure 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Offroad Car LX

    Offroad Car LX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Spintrials Offroad Car Driving & Racing Games 2020

    Çeşitli görevleri başarmaya çalışacağız.
  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.
  • Real Car Driving Experience APK

    Real Car Driving Experience APK açık dünyada otomobil sürülebilen bir mobil yarış oyunudur.