Poly Bridge

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,446 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu

Poly Bridge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz zamanlar geçirebileceğiniz oyunda köprüler inşa ediyor ve bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil oyun olan Poly Bridge, birbirinden güzel ve güçlü köprüler kurarak bölümleri tamamlamanız gereken bir oyundur. Mühendislik becerilerinizi konuşturabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız da gerekiyor. Karşı kıyıya ulaşmak için farklı köprüler ve viyadükler kurabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Gemileri de güvenli bir şekilde geçirmek için açılır köprüler de kurabileceğiniz Poly Bridge oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Poly Bridge mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Zorlu görevleri ve 100'den fazla bölümüyle de karşımıza çıkan Poly Bridge oyununu sakın kaçırmayın. Yüksek kaliteli görselleri ve harika animasyonlarıyla Poly Bridge sizleri bekliyor.

Poly Bridge oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Poly Bridge

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
170 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu

Poly Bridge, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir simülasyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda köprüler kuruyor ve karşı kıyıya ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olan Poly Bridge, zorlu bölümleri ve görevleriyle sizleri bekliyor. Mühendislik becerilerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken oyıunda güçlü köprüler kuruyor ve karşı kıyıya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Güvenli bir şekilde karşıya ulaşmak için güçlü ve sağlam köprüler kurmanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Poly Bridge mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Zorlu görevleri ve 100'den fazla bölümüyle de karşımıza çıkan Poly Bridge oyununu sakın kaçırmayın.

Poly Bridge oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge Constructor Stunts

    Bridge Constructor Stunts, önce birbirinden tehlikeli yol ve köprüler inşa edip sonrasında aracınız ile birlikte bu yollarda puan kazanmaya çalışacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Bridge Builder

    Yepyeni bir köprü mimarı olmaya hazır mısın?
  • Bridge Constructor APK

    Bridge Constructor APK Android oyunda köprüler inşa edip test ediyorsunuz. Mobildeki en iyi köprü yapma oyunudur.
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Hyper Jobs

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Idle Concert

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Terrarium: Garden Idle

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Ground Driller

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu