POMELO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
664 TOPLAM İNDİRME

POMELO uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan fotoğraflarınıza efekt ve filtreler ekleyebiliyor, onları düzenleyebiliyorsunuz.

POMELO uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının hiç zorlanmadan mobil cihazlarından tüm fotoğraf çekme ve düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında. Hem hızlı yapısı hem de sorunsuz arayüzü sayesinde uygulamayı kullanırken tüm özelliklerinden hiç bir sorunla karşılaşmadan faydalanabileceğinizi düşünüyorum.

Uygulamanın en çok dikkat çeken yanı, içerisinde bulunan 70'ten fazla fotoğraf filtresinin tüm kullanıcılara açık olması ve böylelikle fotoğrafların her zaman en uygun filtre seçenekleriyle birlikte kullanılabilmesi. Ayrıca bu filtrelerin ne kadar güçlü bir şekilde kullanılacağını da yine her filtreye özel menülerden belirleyebiliyorsunuz.

POMELO'da bulunan bazı filtrelerin gerçek zamanlı olarak uygulanabilir olmaları sayesinde fotoğrafınızı çekerken henüz çekim gerçekleşmeden sonucu görebiliyorsunuz. Özellikle en hızlı şekilde fotoğrafı çekmesi gereken kullanıcıların bu özellikten faydalanacaklarına inanıyorum.

Tabii ki uygulamanın tek yeteneği filtre uygulamak değil. Kırpma, döndürme, solgunlaştırma, açı verme gibi pek çok diğer özellik de yine kullanıcıları bekliyor. Instagram ile uygun boyutlardaki kare fotoğraflar da çekebilen POMELO, sosyal ağlarda paylaşım yapmayı seven kullanıcılar için de gerekli tüm seçenekleri barındırıyor.

Eğer yeni ve etkili bir fotoğraf efekt yahut filtre düzenleme uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

POMELO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
971 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

POMELO uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak fotoğraflarınıza filtreler uygulayabilirsiniz.

POMELO uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin fotoğraflarına etkileyici filtreler uygulamak için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve oldukça geniş bir filtre arşivine sahip olduğunu eklemek gerek. Uygulamanın arayüzünün kolaylığı ve seçeneklerin organize bir şekilde kullanıcılara sunulması sayesinde fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşmadan önce en iyi görünüme sahip olmalarını sağlayabiliyorsunuz.

Toplamda 70'den fazla filtre barındıran uygulama, aynı zamanda bu filtreleri kategorik bir halde sunuyor ve dolayısıyla tek seferde bu kadar çok filtreyi görmüyorsunuz. Kategoriler arasında ilerleyerek en iyi sonucu elde etmek hepsini bir arada görmekten çok daha kolay. Aynı zamanda filtrelerin ne kadar kuvvetli bir şekilde uygulanacağını ayarlamanıza da olanak veren uygulamada, filtrelerin oldukça geniş düzenleme seçeneklerine sahip olduğunu atlamamak gerek.

Dilerseniz uygulama içerisinden de fotoğraf çekebiliyor ve çekmeden önce canlı filtreleri kullanarak fotoğrafın sonucunda nasıl bir görünüm elde edeceğinizi anlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla önce fotoğraf sonra filtre uygulamalarına nazaran kullanışlı pek çok yöne sahip.

POMELO'nun sosyal paylaşım butonlarını da barındırması sayesinde dostlarınıza göstermek istediğiniz filtrelenmiş fotoğraflarınızı paylaşmakta herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Dilerseniz fotoğraflarınızı döndürme, kırpma, yeniden boyutlandırma gibi çeşitli düzenleme seçeneklerinden faydalanarak istediğiniz temel görünümü de elde edebiliyorsunuz.

Eğer bir fotoğraf filtreleme uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında