Poor Gladiator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Poor Gladiator

Poor Gladiator borç batağına batan ve bu bataktan arenada adam döverek kurtulmaya çalışan bir gladyatörün hikayesine ortak oluyoruz. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda yolumuza kim çıkarsa çıksın ortadan kaldırmalı ve para kazanmalıyız. Her şey para üzerinde dönüyor!

Oyunun en çok dikkatimizi çeken yanlarından birkaçı da özgün bir konuya sahip olması ve herhangi bir oyunun klonu olmaması. Oyundaki dövüşler otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Oyuncuların bu noktada sadece birkaç özel yeteneği kullanmak için ekrana dokunması gerekiyor. Buna ek olarak bir de karakterimizin güçlerini artırmak için de ekranla haşır neşir olmamız ve tabii ki para harcamamız gerekiyor.

Grafik olarak retro havası taşıyan Poor Gladiator bu kategoride yer alan diğer oyunlardan daha benzersiz bir atmosfer yaratmayı başarıyor. Genel olarak Poor Gladiator bir hayli keyifli ve oynamaya değer oyunlar arasında yer almakta.

Emircan Erdoğan

Poor Gladiator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Poor Gladiator sade bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen keyifli bir deneyim sunuyor.

Poor Gladiator alışılagelmiş kanlı gladyatör savaşlarına yepyeni bir boyut getiriyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hem iPhone hem de iPad’de oynamak mümkün fakat biz büyük ekranından dolayı iPad’de oynamayı tercih ettik. Fakat iPhone’da da oynanırsa keyfin azalacağını düşünmüyoruz çünkü oyun gerçekten iyi bir atmosfer sunuyor ve oyuncuyu ekrana kilitliyor.

Oyun çok basit ve sade bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen keyifli. Oyunda borçlarını ödemeye çalışan bir gladyatörün maceralarına ortak oluyoruz. Aslına bakarsanız oyunda yapmamız gereken şeyler çok sınırlı. Sadece karakterimizin gücünü ve yeteneklerini artırıp meydanlarda adam dövmeye çalışıyoruz.

Meydanlarda rakiplerimizi alt ettikçe daha fazla para kazanabiliyor ve daha fazla borcumuzu kapatabiliyoruz. Karakterimiz nasıl bir borç batağına girdi bilinmez fakat söz konusu rakam kolay kolay kapanacağa benzemiyor.

Retro grafikleri ile dikkat çeken Poor Gladiator, sade fakat eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamak isteyen herkesin denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I, Gladiator Free

    I, Gladiator Free'de arenaya adım atıyoruz ve yeteneklerimizi kanıtlıyoruz
  • Rage of the Gladiator

    Android Rage of the Gladiator, 3D grafikleri ve etkileyici sahneleriyle tarihi arena savaşlarını yeniden canlandıracaksınız.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • Warship Battle APK

    Warship Battle APK, 2. Dünya Savaşı döneminin gemileriyle deniz savaşlarına giriyorsunuz. Aksiyon dolu gemi savaş oyunu, dönemden ilham alan görevlerle dolu.
  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Turbo Squad

    Savaş makineninizi tasarlayın ve savaşın.