POP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

POP uygulamasını kullanarak kağıda çizmiş olduğumuz görselleri uygulamaya aktarabiliyor ve tasarımlar arasında bağlantılar kurabiliyoruz.

POP, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde kağıda yapmış olduğumuz çizimleri dijital ortama aktarmak amacıylak ullanabileceğimiz bir verimlilik uygulaması olarak tanımlanabilir.

Son derece sıradışı bir kullanım deneyimi sunan POP sayesinde kağıda çizmiş olduğumuz tasarımların fotoğraflarını çekebiliyor ve bunları birbirleriyle bağlayarak ortaya ilginç tasarımlar çıkartabiliyoruz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle kağıda tasarımlar çizmemiz gerekiyor. Web sitesi, uygulama veya oyun arayüzü gibi tasarımlarımızın fotoğraflarını çekmemiz işlemin ikinci ayağını oluşturuyor. Daha sonra çektiğimiz arayüzleri birbirleriyle bağlayabiliyoruz. Birleştirme işlemleri için istediğimiz bölgeyi dikdörtgen veya kare olarak seçtikten sonra o bölüme başka bir görselin linkini bağlayabiliyoruz. Bu işlemden sonra o bölüme tıkladığımızda belirlediğimiz görsele geçiş yapılıyor.

Açıkçası uygulamanın özellikle web ve uygulama tasarımcılarının işine yarayacağını düşünüyorum. İşlevsel ve kapsamlı özellikleri her türlü tasarım ve tasarımlar arası etkileşimler için kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmış. Uygulama üzerinde tasarlanmış olan çizimleri dilersek başkalarıyla paylaşma ve hatta yorumlar alma şansına da sahibiz.

Emircan Erdoğan

POP

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
24.4 MB DOSYA BOYUTU

POP isimli bu uygulamayı kullanarak kağıt üzerine yaptığınız çizimleri dijital ortama aktarabilirsiniz.

POP uygulama geliştirme ve tasarım yapma konusunda kullanabilecekleri pratik bir yardımcıya ihtiyaç duyan kullanıcılara hitap ediyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu uygulama sayesinde kağıt üzerinde yaptığınız çizimleri kolayca mobil cihazınıza aktarabilirsiniz.

Bunu yapabilmek için izlemeniz gereken adımlar;

  • Uygulama ekranlarınızı kağıt üzerine çizin
  • Bu çizimlerin fotoğraflarını çekin ve birbirlerine linkleme yapın
  • Daha sonra prototip olarak kullanmaya başlayın

İsterseniz yaptığınız çizimleri arkadaşlarınızla paylaşıp onlar hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Proje yöneticileri, uygulama geliştiricileri, arayüz tasarımcıları tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir uygulama olan POP geliştirme işlemleri için harcanan süreci önemli bir ölçüde kısaltıyor.

Emircan Erdoğan

POP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

POP, Wİndows Phone cihazlar için geliştirilen ve kullanıcılara kağıda çizdikleri tasarımları dijitale aktarma konusunda yardım eden bir uygulama.

POP, Windows Phone işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir verimlilik uygulaması.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu işlevsel uygulama sayesinde kağıda çizmiş olduğumuz tasarımları dijital ortama aktarabiliyor ve farklı tasarımları birbirlerine bağlayarak aralarında hızlı geçişler yapabiliyoruz.

Uygulamayı kullanmak son derece basit ve hızlı. Kağıda çizmiş olduğumuz tasarımların fotoğraflarını çekmemiz işin ilk aşamasını oluşturuyor. Bu aşamadan sonra tasarımlarımızdaki belli alanları seçip bu alanlara diğer parçaları linkleyebiliyoruz. Alanları belirlemekte tamamen özgürüz. Seçim aracı sayesinde alanın boyutunu tamamen biz seçebiliyoruz. Daha sonra bu alana tasarımın diğer parçalarından bir tanesini ekleyebiliyor ve bu bölüme tıklandığı zaman o parçanın ekrana gelmesini sağlayabiliyoruz.

Özellikle web tasarımcılarının ve uygulama geliştiricilerinin POP'u mutlaka kullanmasını tavsiye ediyorum. Profesyonel olarak işe başlamadan önce eskiz gibi kağıt üzerinde çalışabilir ve hazırladığınız sistemin nasıl işleyeceğini görebilirsiniz.

Genel olarak sorunsuz ve akıcı bir kullanım deneyimi sunan POP, ücretsiz olarak sunulmasına rağmen tasarımcılara yardım edebilecek türlü türlü özelliklerle dolu.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.