Poparazzi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
71.6 MB DOSYA BOYUTU

Poparazzi, arkadaşlarınızın fotoğraflarını çekip paylaştığınız bir sosyal ağ uygulaması.

Poparazzi, sosyal profillerinizin arkadaşlarınız tarafından oluşturulduğu bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Siz arkadaşınızın paparazzisisiniz, onlar da sizin.. Bir arkadaşınız fotoğrafınızı çektiğinde bildirim alıyorsunuz. Beğenmediğiniz herhangi bir fotoğrafı profilinizden kaldırmada tam kontrole sahipsiniz. Poparazzi yalnızca iOS cihazlarda (iPhone ve iPad) kullanılabiliyor.

Poparazzi İndir

Poparazzi’de herkes sizin fotoğrafınızı çekebilir ancak sadece takip ettiğiniz kullanıcılar doğrudan profilinizde fotoğraf paylaşabilir. Takip etmediğiniz kullanıcılar tarafından gönderilen tüm fotoğraflar profilinizde görünmeden önce onay sürecinden geçiyor. Bir kullanıcıyı engellediğinizde sizin fotoğrafınızı çekmesini veya yüklemesini engellemiş oluyorsunuz. Birini engellerseniz artık sizinle uygulama üzerinden iletişim kuramıyor, bulunduğunuz fotoğrafları göremiyor, siz de bulundukları fotoğrafları göremiyorsunuz. Bir kullanıcıyı bildirmek için profiline gidip ardından “…” butonuna dokunup “Report” veya “Block”u seçiyorsunuz. Unutmayın, beğenmediğiniz bir fotoğrafı dilediğiniz zaman profilinizden kaldırabiliyorsunuz.  Hesabınızı ayarlardan kolayca silebiliyorsunuz. Profilinizi sildiğinizde profilinizdeki tüm fotoğraflar sonsuza dek kaldırılıyor.

Poparazzi, arkadaşlarınızın paparazzileriniz olduğu sizin de onların olduğu yeni bir fotoğraf paylaşım ağı. Poparazzi’de profiliniz fotoğraflarınızı çeken arkadaşlarınız tarafından oluşturuluyor. Arkadaşlarınızın fotoğraflarını çekerken profillerini de oluşturmuş oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • WeTransfer

    Collect by WeTransfer ile tüm medya uzantılarını tek bir yerde toplayabilirsiniz. URL, video, fotoğraf ve belgelerinizi rahatlıkla kaydedin.
  • MOLOME

    iOS cihazlar için geliştirilen başarılı bir fotoğraf paylaşma uygulaması olan MOLOME ile iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde bulunan resimlerinizi paylaşabilirsiniz.
  • Minus

    Paylaşacağınız 50GB'a kadar dosyalarınız var ise Minus size bu imkanı sunan iPhone, iPad ve iPod Touch için hazırlanmış bir dosya depolama ve paylaşım programıdır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.
  • Videogram

    iPhone ve iPad için hazırlanan bu video paylaşma uygulaması videoların ekran görüntülerinden galeri yapmanızı sağlıyor.
  • KnowMe

    KnowMe, iPhone'unuzla çektiğiniz fotoğrafların hikayesini anlatmanıza izin veren ücretsiz bir video paylaşma uygulaması.
  • InstaSave

    InstaSave iOS uygulaması ile Instagram fotoğraf ve video indirme, repost (yeniden paylaşma), toplu beğeni kaldırma yapabiliyorsunuz.