Portal Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Portal Quest, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve beş kişilik ekiplerle alt savaşlara katılacağınız keyifli bir rol oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Portal Quest mobil oyunu, beş kişilik ekiplerle yapılacak savaşları içeren macera dolu bir rol yapma oyunudur.

Portal Quest mobil oyununda beşe karşı beş olarak savaşacaksınız. Kutsal Dere’yi ele geçiren karanlık güçlere karşı kıyasıya bir savaşa kalkışacağınız oyunda doğru karakter seçimleri çok önemli. Zira oyunda ilerledikçe 25’in üzerinde karakter sizleri bekliyor olacak. Bu karakterler içinden düşman ekibe karşı en doğru beş kişilik kadroyu çıkarmalısınız.

Portal Quest mobil oyununda karakter seçimi noktasında strateji unsurları da devreye giriyor denebilir. Akıllıca seçtiğiniz takımızla ister gerçek oyunculara karşı isterseniz de tek oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Portal Quest mobil oyununu Google Play Store2Dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Portal Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
132 MB DOSYA BOYUTU

Portal Quest, Android tabanlı tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Portal Quest mobil oyunu, geniş karakter yelpazesinden en uygun olan ekibi kurarak savaşlara katılacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

Portal Quest mobil oyununda yozlaşmış güçlerin oluşturduğu ekiplere karşı bir savaşa girişeceksiniz. Dere’yi ele geçiren karanlık güçlerden kutsal mekanı geri almaya çalışacaksınız. Bu yolda tek çare sizin kurduğunuz savaş ekibidir.

Beşe karşı beş savaşçıyla oynanan Portal Quest mobil oyununda temel püf noktası en doğru beş kişiyi bir araya getirerek bir takım oluşturmak olacak. 25’ten fazla karakterin bulunduğu oyunda savaşları geçtikçe yeni karakterlere erişim sağlayabileceksiniz. Bu geniş karakter havuzundan en doğru olanları seçip beş kişilik ekibi oluşturmalısınız. Zira her karakterin farklı özellikleri bulunuyor. Oynamaktan büyük keyif alacağınız Portal Quest mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empires & Puzzles: RPG Quest, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir rol yapma oyunu.
  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • My Tiny Quest

    My Tiny Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Quest 4 Fuel

    Harika deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Idle War: Legendary Heroes

    Savaş için yeni kahramanlar aranıyor, var mısın?
  • Portal Knights

    Dünyayı kötülükten kurtarabilecek tek kişisiniz.
  • Clash of Wizards

    Krallığın en güçlü büyücüsü olmak için savaşın!
  • Cat Quest

    Gerçek zamanlı mücadelelere sahne olan bir RPG deneyimi