Portal Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Portal Rage, görünmeyen engelleri atlatarak portallar arasında geçiş yaptığınız son derece zor bir oyun.

Portal Rage, Android cihazımda şimdiye kadar oynadığım en zor ilerlemeli oyun diyebilirim. Oyunda tek yapmamız gereken kutucuğu ilerleterek portala giriş yapmasını sağlamak ancak engeller hiç beklenmedik bir noktadan hiç beklenmedik bir zamanda çıktıklarından ilerlemek oldukça zorlaşıyor.

Oyuna başladığınızda çok basit bir çocuk oyunu oynuyormuş hissine kapılıyorsunuz ancak ilerledikçe daha doğrusu adımınızı attığınızda oyunun aslında çıldırtacak derecede, sabır isteyen hemen bitirilemeyecek bir oyun olduğu ortaya çıkıyor.

Portallar arasında geçiş yaparak ilerlememiz gereken oyunda kontrolümüze verilen kutucuğu hareket ettirmek son derece basit. Ekranın soluna basılı tuttuğunuzda ilerlemiş, sağına dokunduğunuzda da zıplamış oluyorsunuz. Lakin karşınıza sadece ilerlediğiniz görünen engeller çıkıyor ve bunları aşıp portala ulaşmak gerçekten sağlam sabır gerektiriyor.

Erkan Calp

Portal Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Portal Rage, son derece dikkatli ilerlemeniz gereken, aniden çıkan engellerle karşılaştığınız eşsiz bir oyun.

Portal Rage, iPhone ve iPad’inizde zorlayıcı beceri oyunları oynamayı seviyorsanız başınızdan kalkamayacağınız bir yapım diyebilirim. 50 bölüm boyunca küp ile portallar arasında geçiş yaptığınız oyunda engelin nereden ne zaman geleceği hiç belli olmuyor. Tüm engeller gördüklerinizle sınırlı değil de diyebilirim.

Basit görseller üzerine oturtulmuş oyunda tek amacınız var o da kontolünüzdeki küpü sizden birkaç adım ötedeki portala sokmak. İlk görüşte çok basit bir oyunmuş gibi geliyor. Küpü ilerletmek için ekranın soluna basılı tutmanız, atlatmak için de sağına dokunmanız kafi oluyor ancak engeller karşınıza öyle bir zamanda çıkıyor ki sürekli başa dönüp bölümü tekrarlamanız gerekiyor. Hiç beklemediğiniz bir anda platformda boşluk oluşabiliyor, tepenize birden kazık düşebiliyor. Bunlar gibi onlarca engelle mücadele etmek durumdasınız. Neyse ki oyun sonsuz yapıda değil. 50. bölüme ulaşmayı başarırsanız son noktayı koyuyorusunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rage of the Righteous

    Rage of the Righteous, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılanbilen bir tür MMO oyunudur.
  • Portal Knights

    Dünyayı kötülükten kurtarabilecek tek kişisiniz.
  • Portal Quest

    Portal Quest, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve beş kişilik ekiplerle alt savaşlara katılacağınız keyifli bir rol oyunudur.
  • Ragdoll Rage: Heroes Arena

    Birbirinden ilginç onlarca silahı kullanarak rakiplerinize karşı mücadele edebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Brick Rage

    Brick Rage, blokları kırarak ilerlediğiniz retro görsellere sahip refleks oyunu.
  • Rage Against The Zombies

    Rage Against The Zombies mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Rage Meme Smasher FREE

    Rage Meme Smasher FREE oldukça komik ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Rage of the Immortals

    Rage of the Immortals farklı bir dövüş oyunudur