Post Brutal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME

Post Brutal mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Post Brutal mobil oyunlara yeni bir soluk getiren aksiyon RPG türünde bir zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Post Brutal'da bir zombi kıyametine tanık oluyoruz. İnsanların zombiye dönüşmüş olduğu ve karantina altında olan City Zero adlı şehre konuk olduğumuz oyunda bizim gibi hayatta kalmış olan diğer insanları bulmaya ve birlikte zombiler karşısında ayakta durmaya çalışıyoruz.

Post Brutal'ı özel yapan nokta oyunculara kendi yüzlerini ve seslerini oyuna aktarma imkanı sunması. Oyun içindeki kamera ve mikrofonu kullanarak yüzünüzün görüntüsünü oyuna aktarabiliyor ve ana kahramanın sizin gibi görünmesini sağlayabiliyor, sesinizi kaydederek kahramanın sizin gibi konuşmasını sağlayabiliyorsunuz.

Post Brutal 3. şahıs kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunu. Oyundaki görevleri tamamladıkça kahramanınızı geliştirebiliyorsunuz ve farklı silahları kullanabiliyorsunuz. Ayrıca düşmanlarınızı yok etmek için farklı yolları da tercih etmektesiniz. Dilerseniz gizlice düşmanlarınıza yaklaşabilir, dilerseniz etrafı kan gölüne çevirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Post Brutal

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
1.82 GB DOSYA BOYUTU

Post Brutal mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Post Brutal eğer bir oyun kahramanı olmak isterseniz size bolca eğlence sunabilecek aksiyon RPG türünde bir zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Post Brutal'ı benzer oyunlardan farklı kılan öğe yüz aktarma ve ses aktarma özelliği. Bu özellik sayesinde oyuncular Post Brutal içindeki kamera ve mikrofonu kullanarak yüzlerinin görüntülerini ve seslerini kaydedebiliyorlar ve sonrasında oyun bu görüntüyü ve sesi oyun kahramanına uyarlıyor. Sonuçta kendi yüzünüze ve sesinize sahip bir kahramanı yönetiyorsunuz.

Post Brutal'da bir zombi kıyametinin ortasında kalıyoruz. City Zero adlı şehirdeki maceramızda temel amacımız ise bizim gibi hayatta kalan insanları bularak onlara yardım etmek ve birlikte bu kıyametten kurtulmak. Bize verilen görevleri tammaladıkça kahramanımızı geliştirebiliyoruz. Oyunda birçok farklı silahı kullanabilmemiz de mümkün.

Post Brutal'da kahramanımızı 3. şahıs kamera açısından yönetiyoruz. Zombileri dilerseniz gizlice, dilerseniz açık ve sesli bir şekilde yok edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brutal Street 2

    Gangsterler ile dövüşüyoruz.
  • Brutal Swing

    Brutal Swing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Brutal Age: Horde Invasion

    Brutal Age: Horde Invasion, Android işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Crossout Mobile

    Post apokaliptik MMO aksiyon oyunu
  • BOWMAX

    Post apokaliptik dünyada geçen 3'e 3 atıcılık savaş oyunu
  • The Fifth Ark

    The Fifth Ark, post apokaliptik dünyada geçen izometrik nişancılık oyunu.
  • Post-it

    Unutmamanız gereken şeyleri Post-it uygulamasına ekleyebilir ve hatırlatmalar alabilirsiniz.
  • Social Media Post Builder

    Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.