pq

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı tablet ve akıllı telefonlarınızdan oynayabileceğiniz pq mobil oyunu sizlere alışılagelmemiş bir maceraya sürükleyecek keyifli bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen pq mobil oyunu, sizleri küçük bir çocuğun karanlık ancak masum dünyasına taşıyacak sıra dışı bir aksiyon oyunudur.

Beceri ve zamanlamanın son derece önem arz ettiği pq oyununda kahramanımız küçük bir çocuk olacak. Kahramanımızın hayal dünyasında bir yolculuğa çıkacağınız bu macerada küçük çocuğun gördüğü hayaletlerle başa çıkmasına yardımcı olmanız gerekecek. Oyun ekranının ikiye bölünmesiyle farklı bir oyun olduğunu ortaya koyan pq oyununda ekranın üstte kalan yarısı karanlık kısmı ya da oyundaki adıyla Netherworld, altta kalan yarısı da aydınlık kısmı yani Peaceful World’ü simgeliyor.

Her iki kısımda da aynı akış seyir ederken, üst bölümde hayaletler görünüyor ancak siz onlara ancak alt bölümde yani aydınlık kısımda müdahale edebilirsiniz. Alt bölümde “buraya dokunun” uyarısını gördüğünüz anda ekrana dokunarak hayaleti etkisiz hale getireceksiniz. Böylelikle küçük kahramanımız da korkusuzca yürüyebilecek. Söz konusu uyarı ise üst bölümde yer alan hayaletin tam simetrisinde yer alacak. Yani siz hayaletin yerine göre uyarıyı takip edebileceksiniz. Yalnızca ekrana dokunmak suretiyle kumanda edebileceğiniz oyunda 10 farklı hayaletin kilidini açabilirsiniz. Sıra dışı bir maceraya tanıklık edeceğiniz pq mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

pq

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
269 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen pq mobil oyunu, beceri ve konum zekası gibi faktörleri barındırmasıyla sizlere sıra dışı bir dünyanın kapılarını açan bir tür aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen pq mobil oyunu, oyuncuları zamanlama, beceri ve konum zekası konusunda sınayacak son derece enteresan bir aksiyon oyunudur.

pq mobil oyunu şimdiye kadar görmüş olduğunuz mobil aksiyon oyunlarından biraz farklı. Simetri bilgisinin oyuna hükmettiği düşünülürse, böyle bir şeyi mobil oyun dünyasında muhtemelen ilk kez duyuyorsunuz. Grafik açısından oldukça başarılı ve kontrolleri de bir o kadar kolay olan pq oyununda küçük bir çocuk olan kahramanımızın hayal dünyasında bir yürüyüşe çıkacaksınız. Daha doğrusu kahramanımız yürüyüşüne sizin sayesiniz de korkmadan devam edecek.

Oyun ekranın ikiye bölündüğü oyunda üst bölüm Netherworld yani karanlık dünyayı, alt bölüm ise Peaceful World yani huzurlu dünyayı temsil ediyor. Küçük kahramanımızın en büyük korkusu olan hayaletler üst bölümde korku saçarken, alt bölümde yer alan “buraya dokunun” butonu yandığı anda siz oraya dokunup hayaleti etkisiz hale getireceksiniz. Oyunla ilgili verebileceğimiz en büyük ipucu ise söz konusu uyarı butonunun üst bölümde yer alan hayaletin tam simetriğinde ortaya çıkması. Yani aslında siz hayaletin konumuna göre butonun nerede ortaya çıkacağını tahmin edebilirsiniz. Zira oyunun ilerleyen bölümlerinde kahramanın yürüyüşü hızlanacak ve siz de bu durumda hızlı davranmalısınız. pq mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu