Prepare for Impact

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,582 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Prepare for Impact mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Prepare for Impact bir uluslararası uçuş güvenliği araştırma projesi dahilinde geliştirilmiş olan bir mobil uçak kazası simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Prepare for Impact'da oyunculara bir uçakta uçuş sırasında karşılarına çıkabilecek acil durumları deneyimleme imkanı veriliyor. Bu syaede oyuncular bu tür acil durumlarda ne yapacakları hakkında bilgi sahibi olabiliyor, sanal acil durum deneyimiyle olası benzer bir durumda panik yapmaktan kurtulabiliyorlar.

Prepare for Impact kazaları yolcu bakış açısından yansıtmakta. Siz uçakta yolculuk ederken motor patlayabiliyor, denize acil iniş yapmanız gerekebiliyor veya benzer durumlarla karşılaşabiliyorsunuz. Bu durumlarda uçuş personelinin talimatlarını dinlemeniz ve bu talimatları uygulayarak acil durumdan sağ kurtulmanız gerekiyor. Eğer talimatlara uymazsanız bu eylemlerinizin negatif etkileriyle de karşılaşabiliyorsunuz.

Oyun yangın, duman, su ve uçaktan tahliyenizi etkileyebilecke farklı şartları da simüle edebilmekte. Prepare for Impact eğer uçuş güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak isterseniz kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Prepare for Impact

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
443 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Prepare for Impact mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Prepare for Impact oyunculara gerçekçi bir uçak kazası deneyimi yaşatmak üzere geliştirilmiş bir mobil simülasyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak kazası simülatörü olan Prepare for Impact aslında bir uluslarası uçuş güvenliği araştırma projesi için geliştirilmiş bir uygulama. Prepare for Impact temel olarak sizi bir uçak yolcusunun yerine koyuyor ve uçuş sırasında acil bir durum çıktığında nasıl hareket edeceğinizi gözlemlemenize imkan veriyor. Bu sayede benzer durumlar hakkında biraz fikir sahibi olabiliyor ve gerçek hayatta panik olmakttan kurtuluyorsunuz.

Prepare for Impact'ta uçuş yaparken uçağın motorlarından biri arızalanabiliyor, uçakta yangın çıkabiliyor ya da farklı problemlerle karşılaşabiliyorsunuz. Bu sorunlar ortaya çıktığında uçuş personeli size gerekli talimatları veriyor. Siz bu talimatlara uymak ya da uymamak arasında tercih yapabilmektesiniz. Fakat verdiğiniz kararların negatif sonuçlarını da görebiliyorsunuz.

Prepare for Impact'da uçak tahliyesini etkileyen duman ve su gibi faktörlere de yer veriliyor. Eğer uçuş güvenliği hakkında deneyim sahibi olmak isterseniz Prepare for Impact'ı kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Genshin Impact APK

    Genshin Impact APK’yı hemen indirin ve bu benzersiz anime dünyasını keşfetmeye başlayın.
  • Kick For Money

    Koş ve bütün parayı topla
  • Car For Sale Simulator 2023 APK

    Car For Sale Simulator 2023 APK çok yönlü özelliklere sahip bir araba takas simülasyonudur.
  • Honkai Impact 3rd APK

    Honkai Impact 3rd APK, anime çizgilere sahip aksiyon RGP oyunu.
  • Box Simulator for Brawl Stars APK

    Box Simulator for Brawl Stars APK, gerçek oyundan bağımsız olarak oyunculara Brawl Stars'daki tüm içeriklere erişme imkanı sağlıyor.
  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • A Tavern For Tea

    Görsellerden yola çıkarak bir dizi görevi yerine getirmek için zamanla yarışacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Troll Impact The Lone Guardian

    Prensesi kurtarmak için yola çıkan şövalyeleri engelleyen canavarın rolünü üstlendiğiniz bir aksiyon oyunu.