Prezi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,298 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sunum hazırlama uygulamasıdır.

İlk olarak iOS cihazlar için geliştirilmiş olan Prezi artık Android cihazlarınıza da geldi. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Prezi ile çok hoş görünen ve şık sunumları kolayca bir iki dokunma ile oluşturma şansına sahipsiniz.

Prezi, birbirinden güzel görünümlü ve gelişmiş sunumlar oluşturmanıza yardımcı olacak kapsamlı özelliklere sahip ve kullanışlı bir sunum uygulaması.  Eğer sürekli hareket halindeyseniz ve kısa sürede güzel sunumlar hazırlamanız gerekiyorsa Prezi çok işinize yarayabilir.

İster sunumlarla iş yapan bir çalışan olun, ister dersleri için sunum hazırlamak zorunda olan bir öğrenci, Prezi her anlamda işinizi görecektir. Sunum oluşturmanın yanında uygulama ile senkronize olarak daha önce oluşturduğunuz sunumları da görüntüleme şansına sahipsiniz.

Bütün Prezi koleksiyonunuza kolayca ulaşabileceğiniz, uzaktan hazırladığınız sunumlara göz atabileceğiniz, kolayca sunumları paylaşabileceğiniz bir uygulama olduğunu da söylemeliyim. Ayrıca isterseniz internet üzerinden bulduğunuz sunumları da görüntüleyebiliyorsunuz.

En son görüntülediğiniz sunumlara erişmek için internet bağlantısına bile ihtiyacınız olmadan çevrimdışı şekilde görüntüleme şansına da sahipsiniz. Uygulama yaratıcı, akılda kalıcı, sıkıcı olmayan sunumlar oluşturma konusunda da çok başarılı.

Kapsamlı özelliklerinin dışında kullanımı da gayet kolay olan Prezi'yi herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Prezi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18,805 TOPLAM İNDİRME

Prezi for iPad, web tabanlı gelişmiş sunumlar hazırlamanız için hizmet veren Prezi şirketinin ücretsiz iPad uygulamasıdır.

Prezi for iPad, birbirinden güzel, şık ve gelişmiş sunumlar oluşturarak sunmanızı sağlayan oldukça gelişmiş bir servistir. Sunum hazırlamak için Prezi kullanıyorsanız ve lisanslı ürününüz varsa, ekstra hiçbir ücret ödemeden bu servisin iPad uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Uygulamayı indirip kurulumunu yaptıktan sonra, sunum hazırlamaya başlayabilirsiniz. İlk olarak etkileyici hazır şablonlar arasından birini seçmelisiniz. Şabonunuzu seçtikten sonra üzerine yazı ve resimlerinizi ekleyebilirsiniz. Ayrıca uygulamayı kullanarak sunum içerisinde istediğiniz belirli bölgelere yakınlaştırma yapabilir, hazırladığınız sunumları düzenleyebilir veya yeni birşeyler ekleyebilirsiniz.

Özellikler:

  • Farklı stillerde 15 güzel şablon
  • İçeriğinizle uyumlu olabilmesi için gerekli görünüm değişiklikleri yapabilirisniz
  • Sunumuzunu büyütmek için yeni çerçeveler ekleyebilirsiniz
  • Sunumunuza internetten, galerinizden veya yeni fotoğraf çekerek resimler ekleyebilirsiniz
  • Uygulama üzerinden oluşturduğunuz sunumları kaydederek istediğiniz zaman online olarak ulaşabilirsiniz
  • iPad ile birlikte sunum yapabilirsiniz
  • iPad ile sunumlarınız üzerinde yaptığınız değişiklikler otomatik olarak senkronize olur.

Eğer Prezi kullanıcıysanız bu kullanışlı ve etkileyici iPad uygulamasını ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Not Defteri+

    Not Defteri+ pratik bir not alma uygulamasıdır
  • DropTask

    DropTask uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan projelerinizi, ekibinizi ve görevlerinizi kolayca yönetebiliyorsunuz.
  • Xodo

    Xodo, bulut desteği sunan ücretsiz ve kaliteli bir pdf uygulamasıdır.
  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Microsoft OneNote

    OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Google Dokümanlar

    Google Dokümanlar üzerindeki tüm belgelerinize Google'ın resmi uygulaması ile Android cihazlarınızdan erişebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Flava

    Flava uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca zengin medya içerikli notlarınızı tutmaya başlayabilirsiniz.
  • ScanWritr

    ScanWritr sayesinde Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca belge tarama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.