Prince Charming's Beard Salon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Prince Charming's Beard Salon, prensin saçını ve sakalını yakışıklı olabilmesi için yapmanız gereken hem eğlenceli hem de öğretici bir Android oyunu.

Prince Charming's Beard Salon, adından da nasıl bir oyun olduğunu anlayabileceğiniz üzere bir erkek saç ve sakal yapma oyunu. Fakat bu oyunda saçını ve sakalını keserek yapmanız gereken kişi, yani yakışıklı olması gerekne kişi bir prens ve katılacağı balo öncesinde prensese güzel gözükmek istiyor. Prensimiz için güzel bir saç modeli seçerek sakallarını da saçına uygun keserek en iyi şekilde hazırlamanız gerekiyor.

Eğer hayalinizdeki meslek yetenekli bir berber olmaksa bu oyun sizin için oldukça eğlenceli olabilir. Ayrıca sadece zaman geçirmek için de oynayabileceğiniz oyunlardan bir tanesi.

Önemli bir randevusu bulunan prensi bu buluşma için en güzel ve yakışıklı şekilde hazırlayabileceğinizi düşünüyorsanız bu oyunu ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirip oynamalısınız.

Sorunsuz kontrollere sahip olan oyun, klasik salon oyunları temasına sahip. Saç ve sakal bakımı dışında prensi giydirebilmeniz için bir çok kıyafet seçeneğinin de yer aldığı oyunda prensi baştan aşağı siz hazırlıyorsunuz. Traş yaparak saç ve sakallarına şekil verebilmeniz için tüm berber araçlarının sunulduğu oyunda prensin prenses karşısında güzel gözükmesi oldukça önemli. Bu nedenle prensin saç, sakal ve kıyafetlerini seçip hazırlarken dikkatli olmanız gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beard Salon

    Beard Salon'da berber salonumuza gelen müşterilerimize sakal traşı ve diğer bakımları yapıyoruz.
  • Sweet Baby Girl Beauty Salon

    Sweet Baby Girl Beauty Salon, güzellik salonuna gelen kızların görünümlerini değiştirip onları güzelleştirmeniz gereken eğlenceli bir Android çocuk oyunu.
  • Princess Salon

    Princess Salon, özellikle kız çocuklarının ilgisini çekebilecek Android prenses süsleme oyunudur.
  • Prom Spa Salon

    Prom Spa Salon ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir güzellik salonu işletme oyunudur.
  • Ice Cream Maker Salon

    Ice Cream Maker Salon'da en başından en sonuna kadar tam anlamıyla dondurma yapmanın inceliklerini deneyimliyoruz.
  • Crazy Cat Salon

    Crazy Cat Salon'da salonumuza gelen kedilere bakım yapmaya ve onları süslemeye çalışıyoruz.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.
  • Animal Hair Salon

    Animal Hair Salon, birbirinden güzel ve sevimli hayvanlara özel saç kesimleri yapıp onları giydirebileceğiniz eğlenceli ve öğretici bir Android oyunu.