Prince of Persia : Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Efsane platform oyunu mobilde!

Prince of Persia : Escape, seneler geçmesine rağmen eskimeyen, PC oyunlarıyla küçük yaşta tanışan nesil için efsane oyunlardan. Döneminin en çok oynanan oyunlarından Prince of Persia’nın mobil platforma uyarlanan sürümü, yeni nesil için bir anlam ifade etmese de oyunu bilenler için çok anlamlı. Atmosfer, ortam, prens ve hareketleri orijinal oyunla neredeyse birebir! Seriyi bilenlere özellikler tavsiye ederim.

Bir döneme damgasını vuran, sonrasında farklı formlarda karşımıza çıkan platform türündeki oyun Prince of Persia, şimdi de mobil cihazlarımızda. Mobil platforma çıkardıkları her oyunları kısa sürede milyonlarca indirme alan popüler geliştirici Ketchapp, efsane oyunu mobile harika bir şekilde uyarlamış. Serinin ilk oyununu bilenlerin keyif alarak oynayacağını düşünüyorum. Çünkü; mekanlar, tuzaklar ve prensin hareketleri ilk oyundakiyle eşleşiyor. Harika zamanlamayla tuzakları atlatmaya çalışıyorsunuz.

Yan kamera bakış açısından oynanış sunan retro platform oyunu Prince of Persia : Escape, ücretsiz ve internet bağlantısı gerektirmiyor.

Erkan Calp

Prince of Persia : Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
125.1 MB DOSYA BOYUTU

Efsane oyun mobil platformda!

Prince of Persia : Escape, 1989’un efsane platform oyunu Prince of Persia’nın mobil sürümü. Yan bakış kamera açısından oynanış sunan diğer bir deyişle iki boyutlu platform oyununun akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilir sürümü de oldukça başarılı. Pers Prensinin hareketlerinden platformdaki tuzaklara dikkat çeken tüm detaylar orijinal oyunla birebir tasarlanmaya çalışılmış. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve internetsiz oynama seçeneği sunuyor.

Eski PC oyuncularının favori oyunlarından Prince of Persia, mobilde Pers Prensi : Kaçış ismiyle karşımıza çıkıyor. Senelerin eskitemediği bu klasik oyunu yeni nesil cihazlarla uyumlu hale getiren isimse; popüler mobil oyunların arkasındaki isim Ketchapp. Retro platform oyunlarını sevenler de elbette bu oyundan keyif alacaktır ancak serinin ilk oyununu bilenlerin çok daha fazla keyif alarak oynayacağını düşünüyorum. Çünkü; Pers Prensinin kıyafetinden atmosfere her şey ilk oyundaki gibi tasarlanmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Prince of Persia Shadow&Flame

    Prince of Persia Shadow&Flame aksiyon dolu bir platform oyunudur
  • Legend Of Prince

    Legend Of Prince, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Destiny of Khando

    Destiny of Khando Android Oyunu: Aksiyon platform türünde retro mobil oyun
  • Escape Game: The Little Prince

    Gizli objeleri bularak topladığınız ipuçları ile çıkış yoluna ulaşmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Disorder: The Lost Prince

    Disorder: The Lost Prince, Android platformunda side-scrolling oynanış sunan aksiyon rpg oyunu.
  • Fate of Nimi

    Eşsiz deneyim sunan bir platform oyunu
  • MIRIAM : The Escape

    Limbo benzeri bulmaca - platform oyunu