Prince of Persia Shadow&Flame

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
546 TOPLAM İNDİRME

Prince of Persia Shadow&Flame aksiyon dolu bir platform oyunudur

Prince of Persia Shadow&Flame bilgisayarların siyah beyaz ekranlara sahip olduğu dönemlerde oynadığımız klasik Prince of Persia serisinin günümüz teknolojisine uyarlanmış ve Android cihazlar için yayınlanmış yeni versiyonudur.

Oldukça eğlenceli bir platform oyunu olan Prince of Persia Shadow&Flame'de kahramanımız olan prensin geçmişini araştırırken yaşadığı olaylar konu alınıyor. Prensimiz bu iş için tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkarak birbirinden güzel ve gizemli mekanları ziyaret ediyor. Prens, bir yandan geçmişinin izlerini bulmaya çalışırken bir yandan da geleceğini yeniden yazmak zorunda kalmaktadır. Bu nedenle işi her zamankinden daha zor olacaktır.

Prince of Persia Shadow&Flame oldukça yüksek kaliteye sahip bir grafik motoru kullanıyor. Mekanlar ve kahramanlar oldukça canlı, renkli ve detaylı bir şekilde işleniyor. Bu grafik motorunun nimetlerini 5 farklı ortamda ve farklı düşmanlar üzerinde gözlemleyebiliyoruz.

Prince of Persia Shadow&Flame oynanış olarak platform oyununu ve aksiyonu birleştiriyor. Bir yandan önümüzdeki engelleri aşıp boşlukların üzerinden atlarken diğer yandan kılıcımızla düşmanlarımızı durdurmaya çalışıyoruz. Bu iş için bize farklı kontrol şemaları sunuluyor ve oyunu tercihlerimize göre oynama imkanı veriliyor. Oyunda savaş sistemi kombolar üzerine kurulu ve kombolarımızı oyunda ilerledikçe geliştirip daha güçlü hale getirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Prince of Persia : Escape

    Efsane platform oyunu mobilde!
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • LEGO Ninjago Shadow of Ronin

    LEGO Ninjago Shadow of Ronin güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Middle-Earth: Shadow of War

    Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Legend Of Prince

    Legend Of Prince, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu