Prismatic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Prismatic uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan ilgi alanlarınıza dayalı makalelere ve haberlere ulaşabiliyorsunuz.

Prismatic uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından en son haberlere ve konu başlıklarına göre hazırlanmış en güzel içeriklere ulaşabilecekleri ücretsiz bir haber kaynağı uygulaması olarak karşımıza çıktı. Hem kolay kullanımı hem de geniş içerik tabanı ile dikkat çeken uygulamanın kullanıcıların beğenisini kazanacağına inanıyorum.

Hazır kategoriler içerisinden seçimler yaparak ilgi alanlarınıza dair sohbet ve makalelere ulaşabiliyor, dilerseniz arkadaşlar bularak sizinle benzer hobilere sahip insanlarla birlikte olabiliyorsunuz. Eğer belli konularda devamlı olarak en ilgi çekici ve eğitici makaleleri bulmak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Prismatic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Prismatic uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan en ilginizi çekecek içeriklere erişebiliyorsunuz.

Prismatic uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin sosyal medyada olup bitenleri ve içerikleri takip edebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz sosyal ağ uygulamaları arasında yer alıyor. Ancak onu diğer sosyal ağ uygulamalarıyla karıştırmayın derim. Zira uygulamayı kullanarak paylaşım yapmak mümkün değil ve temel olarak kullanıcıların ilgi duydukları içeriklerin tespiti için kullanılıyor.

Basit ve sade bir arayüze sahip olan uygulama, ilgi duyduğunuz konu başlıklarını size soruyor ve daha sonra bu konu başlıklarına dahil olan ve ilgi çekici olan sosyal medya içeriklerini tespit ederek önünüze seriyor. Uygulamanın bu özelliği sayesinde her sosyal ağı takip etmek ve pek çok ilginizi çekmeyecek içerik ve paylaşım arasında dolaşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Bir süre sonra sizin kullanım alışkanlıklarınızı ve ilgi alanlarınızı da öğrenebilen Prismatic, böylece daha doğru ve hoşunuza gidecek şeyleri bularak göstermeye devam ediyor. Uygulamanın içerisinde yer alan binlerce farklı kategori ve konu başlığı sayesinde herkesin kendine göre bir şeyler bulabileceğine inanıyorum. Ancak uygulamanın İngilizce olması ve çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duyması bazı kullanıcılarımızın hoşuna gitmeyebilir.

Konu ve kategori başlıklarının yanında yayıncıları da takip etmenize izin veren Prismatic, böylelikle istediğiniz yayıncıların tüm paylaşılan içeriklerini görmenize de imkan tanıyor. Eğer sık sık vakit geçirmek için mobil cihazınızdan ilgi çekici şeyler arıyorsanız göz atmadan geçmemeniz gereken uygulamalar arasında olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blogaps Medya

    Blogaps Medya, en iyi sosyal medya bloglarını bir arada sunan bir Android uygulaması.
  • sosyalmedya.co

    Türkiye'nin sosyal medya platformu sosyalmedya.co için geliştirilen Android uygulamasıdır.
  • Storify

    Storify, sosyal ağ ve teknoloji haberlerinin yanında film ve gezilecek yer önerileri sunan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • TeknoBurada.net

    TeknoBurada.net mobil uygulamasında Xiaomi, Huawei, iPhone ve diğer akıllı telefonların incelemeleri, haberleri, son teknolojik ürünler ve daha fazlası var.
  • Pusholder

    Pusholder, Dünyadan ve Türkiye'den son dakika gelişmeleri tek cümleyle, reklamsız aktaran bir haber uygulaması.
  • Artifact

    Artifact, android kullanıcıların ilgi alanlarına göre düzenlenmiş haber akışı sağlayan yapay zeka destekli bir sosyal ağdır.
  • Flipboard

    Beğendiğiniz web sitelerini, sosyal paylaşım ağlarını magazin dergisi tadında okuyabilmek ve takip edebilmeniz hiç bu kadar kolay olmamıştı.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında