Pro Feel Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Pro Feel Golf, Android platformu üzerinde oyunculara golf oynama imkanı sunan ücretsiz ve profesyonel bir golf oyunu.

Pro Feel Golf, tüm Android telefon ve tablet sahiplerinin golf oynamasını sağlayan gelişmiş, ücretsiz ve başarılı bir Android golf oyunu. Oldukça gerçekçi ve canlı bir golf oyunu olan Pro Feel Golf, oynarken gerçekten golf oynuyormuşunuz gibi hissetmenizi sağlıyor.

Gerçekçi golf oynamanızı sağlarken sizlere gerçeğe yakın golf sahaları sunan oyunun kontrolleri oldukça hassas ve rahat. Bu nedenle ilk başladığınızda olmasa bile kısa bir süre sonra rahatlıkla oynayacağınızdan eminim.

Farklı farklı golf sahalarının olduğu oyunda sürekli farklı sahalara giderek farklı deneyimler elde ediyorsunuz. Oynadıkça daha da profesyonel bir golfcü olacağınız oyuna arkadaşlarınızı da davet ederek onların mı yoksa sizin mi daha iyi bir golfcü olduğunu göstermeniz de mümkün. Ayrıca oyunda elde ettiğiniz başarıları sosyal medya üzerinde de paylaşabiliyorsunuz.

Ülkemizde yeni yeni popüler olan sporlardan bir tanesi olmasına rağmen zamanla çok daha hızlı gelişeceğinizi düşündüğüm golfü Android mobil cihazlarımıza kadar hem de ücretsiz olarak getiren Pro Feel Golf oyununu hemen inidirip golf oynamaya başlayın.

Barış YANIK

Pro Feel Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
122 MB DOSYA BOYUTU

Pro Feel Golf, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde gerçekçi bir golf deneyimi yaşamanızı sağlayan ücretsiz bir iOS golf oyunu.

Önemli! Oyun şu an için Türkiye'ye kapalı olduğundan indirmeniz mümkün değil. Fakat kısa süre içerisinde açılacağını ve Türk oyunculara da sunulacağını düşünüyorum.

Pro Feel Golf, kalitesini ve gerçekçiliğini gördükten sonra ücretsiz olmasına şaşırabileceğiniz güzellikte bir iOS golf oyunu. iPhone ve iPad sahiplerinin deneyimleyebileceği bu güzel oyunda Dünya üzerindeki farklı golf sahalarına gidecek ve hepsinde şampiyon olmaya çalışacaksınız.

Normalde bir golf oyununu mobil cihaz üzerinde oynamak pek kolay bir iş değil fakat bu oyunda kontroller o kadar güzel ayarlanmış ki, tek parmağınızla biel rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.

Golf severlerin oldukça hoşuna gideceğini düşündüğüm bir oyun olan Pro Feel Golf, gerçekçi çevresel etkenler ve yüksek kaliteki grafik tasarımıyla ilk bakışta dikkatinizi çekecek oyunlar arasında yer alıyor. Ayrıca gelişmiş özelliklere sahip olan oyunda golf oynamanızı etkileyecek rüzgar bile bulunuyor. Bu nedenle oyunda kazanmak için kendinize özel taktikler geliştirmelisiniz.

İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz oyundaki güçlendirme özellikleri ile kendinize avantaj sağlayabilirsiniz.

Eğer golf oynamayı seviyor ya da golfe ilgi duyuyorsanız bu oyunu hemen iPhone ve iPad'lerinize indirmelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Pixel Golf 3D

    Pixel Golf 3D, Android cihazınız üzerinden golf oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir spor oyunudur.
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • Golf Battle

    Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.