Pro Series Drag Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
306 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz tasarımlara sahip birbirinde hızlı araçlarla zorlu parkurlarda yarışarak birincilik mücadelesi vereceğiniz benzersiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Pro Series Drag Racing, eşsiz tasarımlara sahip onlarca araç arasından dilediğinizi seçerek nefes kesen yarışlara katılacağınız ve birincilik mücadelesi vereceğinizi sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi yarış sahneleri ile oyunculara benzersiz bir yarış deneyim sunan bu oyunda amaç, zorlu parkurlarda yarışarak rakiplerinizi geride bırakmak ve bitiş çizgisine ulaşarak çeşitli ödüller kazanmaktır.

Oyunu online platformda oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularına karşı yarışabilir ve heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz. Yarışlardan kazandığınız puanlarla araçlarınızı geliştirebilir ve yeni araçlar tasarlayabilirsiniz.

Oyunda birbirinden güçlü motorlara ve göz kamaştıran tasarımlara sahip onlarca farklı yarış arabası bulunmaktadır.

Ayrıca çeşitli engellerle donatılmış birçok zorlu parkur ve pist yer almaktadır. Yarış oyunları kategorisinde bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Pro Series Drag Racing, ile dilediğiniz aracı seçerek hız rekorları kırabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Pro Series Drag Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
390.5 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlara sahip birbirinde hızlı araçlarla zorlu parkurlarda yarışarak birincilik mücadelesi vereceğiniz benzersiz bir oyundur.

Farklı tasarımlara ve güçlü motorlara sahip onlarca yarış otomobilini kullanma fırsatı yakalayacağınız ve hız rekorları kırarak rakiplerinizle kıyasıya yarışlar yapacağınız Pro Series Drag Racing, mobil platformda yarış oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve etkileyici yarış sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, birbirinden şık onlarca yarış arabası arasından dilediğinizi seçerek zorlu parkurlarda yarışarak rakiplerinizi geride bırakmak için mücadele etmek ve birinci olarak yeni araçların kilidini açmaktır.

Oyunu dilerseniz online platformda da oynayabilir ve dünyanın her yerinden güçlü oyuncularla karşılaşabilirsiniz. Yarışları kazandıkça puan toplayabilir ve araçlarınızı özelleştirerek yarışlarda daha başarılı olabilirsiniz.

Oyunda güçlü motorlara ve ilginç tasarımlara sahip onlarca yarış otomobili yer almaktadır. Ayrıca rampalardan, çeşitli engellerden ve zorlu dönemeçlerden oluşan birçok parkur bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Pro Series Drag Racing, kendi araçlarınızı tasarlayarak nefes kesen yarışlar yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Door Slammers 2 Drag Racing

    Eşsiz tasarımlara sahip onlarca araç ile nefes kesen yarışlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Drag Racing 2

    Drag yarışlarına katılacağız.
  • Skid Rally: Drag, Drift Racing

    Keyif dolu yarışlar bizleri bekliyor.
  • Mopar Drag N Brag

    Gerçekçi yarışlar yapacağız.
  • Door Slammers 1

    Gerçek zamanlı drag yarışlarına katılacağız.
  • Door Slammers 2

    Benzersiz drag yarışları ile adrenaline doyacağız.
  • Drag Racing: Bike Edition

    Drag Racing: Bike Edition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanan popüler yarış oyunu Drag Racing'in motosiklet versiyonudur.