ProShot

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
321 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

ProShot yüksek kaliteli fotoğraflar çekmenize yardımcı olan bir kamera uygulamasıdır

ProShot eğer mobil cihazınızı kullanarak profesyonel kalitede fotoğraflar ve videolar çekmek isterseniz ihtiyacınızı karşılayabilecek bir kamera uygulaması

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz en detaylı ve en kapsamlı kamera uygulamalarından biri olan ProShot temel olarak Android cihazınızı bir DSLR makine gibi kullanmanıza imkan tanıyor. ProShot ile fotoğraf veya video çekerken birçok farklı ayarı kendi elinizle belirleyebiliyorsunuz.

ProShot içerisinde otomatik ayar kalıpları içerirken size bu ayar kalıplarında oynama yapma imkanı da veriyor. Dilerseniz uygulamayı kullanarak kameranızın pozlama değerini belirleyebilir, flash, odaklama, ISO, beyaz dengesi gibi ayarlarını kendi eliniz ile yapılandırabilirsiniz. Dilerseniz uygulama yarı otomatik ayar kalıplarını kullanarak hazır ayarların üzerine kendi yapılandırmanızı eklemenizi de sağlıyor.

ProShot ile çekilecek fotoğrafın en-boy oranını siz belirleyebilirsiniz. Uygulama ile yaygın olarak kullanılan en-boy oranlarının yanısıra kendi oluşturacağınız en-boy oranlarını kullanabiliyorsunuz. ProShot fotoğraf çekerken tek parmağınızla zoom yapmanıza izin veriyor. HDR, gece modu ve aksiyon gibi farklı sahne modlarıyla ihtiyacınıza uygun bir şekilde fotoğraf çekebilirsiniz.

ProShot ile çektiğiniz fotoğraflarızı RAW ve JPEG formatlarında kaydedebiliyorsunuz. Video çekimlerinde çözünürlük, saniyedeki kare hızı, saniyedeki bit değeri, ışık ayarı gibi ayarları yapabiliyor, timelapse modu ve video çekiminde zoom yapabilme gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

ProShot

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

ProShot eğer mobil cihazınızı kullanarak profesyonel kalitede fotoğraflar ve videolar çekmek istiyorsanız işinize yarayacak bir kamera uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz en detaylı ve zengin özelliğe sahip kamera uygulamaları arasında yer alan ProShot iOS cihazınızı tıpkı bir DSLR kamera gibi kullanmanıza imkan tanıyor. Kullanıcılar uygulama ile hazır ayar kalıplarını kullanarak kolayca kaliteli fotoğraflar çekebilecekleri gibi kendi ayar kalıplarını oluşturabiliyorlar ve birçok farklı özelliği değiştirerek ihtiyaçlarına uygun bir şekilde fotoğraf ve video çekebiliyorlar.

ProShot ile klasik 16:9, 4:3 ve 1:1 gibi en - boy oranlarında fotoğraf çekebilirsiniz. Bunun yanında kendinizin belirleyeceği en - boy oranlarını kullanabilir ve özel fotoğraflar çekebilirsiniz. Tam çözünürlüklü seri çekim, timelapse, zamanlayıcı gibi çekim modlarını kullanabilir, pozlama, ISO değerlerini değiştirebilirsiniz. Uygulama odaklama oranını belirlemenize de olanak veriyor.

ProShot ile beyaz dengesini ayarlayabilirsiniz. Uygulamada yer verilen ışık ölçer ile doğru ayarlamalar yapabilmeniz daha kolay hale geliyor. Eğer fotoğraflara zoom yapacaksanız b işi tek parmağınızla gerçekleştirebiliyorsunuz.

ProShot video çekimlerinde çözünürlüğü, saniyedeki kare hızını (frame rate) belirlemenize, çekim sırasında zoom yapabilmenize ve fotoğraf yakalayabilmenize, video ışığını ayarlanabilmenize aracı oluyor.

Can Erdil Şentürk

ProShot

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

ProShot ileri seviye bir kamera uygulamasıdır

ProShot eğer akıllı telefonunuzun dahili kamera uygulaması size yeterli gelmiyorsa ve gelişmiş özelliklere sahip bir kamera uygulaması arıyorsanız ihtiyacınızı karşılayabilecek bir yazılım.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir uygulama olan ProShot temel olarak size ileri seviye profesyonel DSLR fotoğraf makinalarında olan özellikleri bir arada sunuyor. Uygulamanın sunduğu gelişmiş ayar seçenekleriyle daha kaliteli görünen fotoğraflar ve videolar çekebilmeniz mümkün.

ProShot ile standart en - boy oranlarını kullanarak fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Bunun yanında kendi belirleyeceğiniz en - boy oranlarını kullanarak ihtiyaçlarınıza uygun fotoğraflar yaratabiliyorsunuz. Fotoğraf çekim modlarında da kullanıcılara farklı hazır ayar kalıpları sunuluyor. ISO, pozlama, beyaz dengesi, odaklama, flaş ayarları tercihlere göre yapılandırılabiliyor.

ProShot kolay bir şekilde zoom yapmanıza izin veren bir uygulama. Uygulama ile 3 farklı modda çekim yapabilirsiniz. Seri çekim modunda bir saniyede 8 kare yakalanabiliyor. Zaman ayarlı çekim modunu kullanırken fotoğrafın ne zaman çekileceğini belirleyebiliyorsunuz. HDR modu ise uygulamanın dikkat çeken özellikleri arasında.

ProShot, Windows Phone üzerinde kullanabileceğiniz en kaliteli kamera uygulamalarından biri olarak nitelendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında