Protect The Tree

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Protect The Tree, dünyada kalan tek ağacı korumaya çalıştığınız strateji odaklı Android oyunu.

Protect The Tree, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kule savunma oyunları arasından grafik kalitesiyle ayrılan eğlence dozu yüksek bir yapım. Farklı stratejiler uygulayarak ilerlememiz gereken oyunda seçilmiş askerlerden oluşan güçlü ordumuzun yanı sıra özel silahlarımız da bulunuyor.

Oyunda savaşma amacımız daha doğrusu savunma hattı oluşturmamızın amacı dünyada kalan tek ağacı korumak. Hem kara hem de hava yoluyla akın akın gelen düşmanı durdurmak elbette kolay olmuyor. Oyunun eğitim bölümü diyebileceğim ilk bölümünde fazla sayıda düşman gelmemekle birlikte sadece karadan saldırı düzenliyorlar. Lakin biraz ilerledikçe uçak sesleri duymaya başlıyoruz ve rütbeli askerler destek vermeye başlıyor.

Ağacı koruyabilmek için üretebildiğimiz yükseltilebilir 7 özelleştirilebilir silahın yanında asker veren oyunda savunma hattını oluşturmak oldukça basit. Silah ve askerlerimizi yeşil alanlara konumlandırıp beklemeye geçiyoruz. Tabii ki üniteleri stratejik noktalara yerleştirmemiz gerekiyor. Her ne kadar düşmanın giriş noktasıyla ağaç arasındaki mesafe uzun olsa da saldırıların gittikçe güçlenmesiyle birlikte savunma yapmak zorlaşıyor.

Oyunda maddi durumumuzu ve seviyemizi sol üstten, üretebildiğimiz asker ve birimleri de sağ üstten takip ediyoruz. Gerek silahlarımızı konumlandırırken gerekse de asker çağırırken tek dokunuş yapmamız yeterli oluyor. Tabii ki para sıkıntısı olduğundan üniteleri kararında yapmakta fayda var.

Erkan Calp

Protect The Tree

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Protect The Tree, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir kule savunma oyunu.

Protect The Tree, hem iPhone hem de iPad’de keyifle oynayacağınız sürükleyici bir kule savunma oyunu. Stratejinizi sürekli değiştirerek ilerleyebileceğiniz oyunda dünyada yaşamını sürdüren son ağacı korumaya çalışıyorsunuz.

Bizleri yeşil alanların yok denecek kadar az olduğu, tek bir ağacın yaşamını sürdürdüğü bir dünyanın içerisine alan strateji oyununda 7 özelleştirilebilir silah ve askerlerden oluşan ordunuzla savunma yapıyorsunuz. Tek bir noktadan gelen ancak gerek hava gerekse de kara gücünü kullanan düşman birlikleri topraklarınıza gömmek için oldukça uğraş vermeniz gerekiyor. Tek dokunuşla üretebildiğiniz silahlarınızı, yönetiminizdeki orduyu stratejik bölgelere yerleştirmeniz önem arz ediyor. Oyunda savunma hattını ne kadar önde kurarsanız o kadar kısa sürede zaferi tadıyorsunuz.

Her güncellemeyle yeni silah ve özelliklerin eklendiği oyunda silah ve askerlerinizi dilediğiniz noktalara çekemiyorsunuz. Sadece yeşil alanlara belli bir bölge içerisine birliklerinizi almalısınız. Öte yandan oyuna başladığınızda dahi para sıkıntısı çektiğinizden silah üretirken, askerlerinizi çağırırken iki kere düşünüyorsunuz. Bu noktada strateji gücünüzü konuşturmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Protect The Planet

    Protect The Planet, gezegeninizi korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • The Legacy: The Tree of Might

    Gizemli bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Protect the Vip 3D

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Amaranthine Voyage: The Tree of Life

    Arkeoloji çalışmaları sonucu ilginç objelere rastlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Deco My Tree APK

    Noel için tasarlanan Deco My Tree APK'da, kendi ağacınızı oluşturun ve diğer insanların süslemesi için onlarla paylaşın.
  • Autumn Tree Free Wallpaper

    Android Autumn Tree Live Wallpaper uygulamasıyla sonbaharı cihazınıza taşıyın.
  • Money Tree

    Money Tree, tıklama oyunları içerisinde yer alan ve tıkladıkça ağaçtan para toplayacağınız amaçsız ama eğlenceli bir Android oyunu.
  • Earth Protect Squad

    Dünyayı uzaylılardan koruyun.