Prototype X1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME

Prototype X1 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Prototype X1 bir dönemler atari salonlarında saatlerce oynadığımız Raiden gibi oyunlardaki havayı yakalamayı başaran bir mobil uçak savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz shoot em up türünde bir oyun olan Prototype X1'de dünyayı kurtarmak için çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Düşmanlarımız dünyayı istila etmek için saldırdığında PrototypeX1 adı verilen ve efsanevi özelliklere sahip olan bir savaş gemisinin pilot koltuğuna atlıyoruz bve gökyüzüne açılarak düşmanlarımızı avlamaya çalışıyoruz.

Prototype X1'de şehirlerin, denizlerin ve karlı dağların üzerinde uçarken yüzlerce düşman uçağı, helikopteri, savaş robotu ve tank gibi savaş araçlarıyla çarpışmaktyız. Oyunda bir yandan uçağımız sürekli yol alırken hareket etmemiz ve düşman ateşinden kaçmamız, bir yandan da ateş ederek düşmanlarımızı vurmamız gerekiyor.Düşmanları vurdukça ilerliyor ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Ayrıca toplayacağımız parçalarla savaş gemimizin ateş gücünü artırabiliyor, farklı silahları kullanabiliyoruz.

Prototype X1, türünün sahip olduğu klasik 2 boyutlu grafik yapısına sadık kalıyor. Kolay kontroller ve güzel grafikler oyunda sizi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Prototype X1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

Prototype X1 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu

Prototype X1 boş zamanlarınızı oldukça keyifli bir şekilde değerlendirmenize imkan tanıyan bir mobil uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz shoot em up türünde bir oyun olan Prototype X1, bize 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız Raiden gibi klasik oyunları anımsatan bir yapıya sahip. Oyunda yine savaş gemimizi kuşbakışı olarak kontrol ediyoruz ve ekranda dikey olarak ilerleyerek düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Prototype X1'de aynı anda onlarca düşmanla çarpışırken bir yandan ateş etmemiz, diğer yandan da düşman ateşinden kaçmamız gerekiyor. Düşmanları yok ettikçe ortaya çıkan parçaları toplayarak savaş gemimizin ateş gücünü artırabilmemiz mümkün. Bölüm sonu canavarı savaşları ise bir hayli heyecanlı geçiyor.

Prototype X1'de çöllerin, şehirlerin, ormanların ve karlı dağların üzerinde uçarak savaşmaktayız. Oyunun 2 boyutlu grafikleri tatmin edici bir kalitede.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu