PSG Football Freestyle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

PSG Football Freestyle Android Oyunu İndir: Paris Saint-Germain yıldızlarıyla serbest stil futbol oyunu

PSG Football Freestyle (Android), Paris Saint-Germain takımının resmi mobil oyunu olup, serbest stil futbolu sevenlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bir yapım. Resmi Paris Saint-Germain mobil oyununda hem erkek hem de kadın takımlarından Neymar Jr, Mbappe Di Maria ve daha birçok PSG yıldızı ile şov yapıyorsunuz. Top sektirme, şutlar, hareketlerle izleyicileri şaşırtın!

Futbol oyunları, serbest stil futbol oyunları, top sektirme oyunları, şut çekme oyunları oynamayı seviyorsanız Paris Saint-Germain takımının PSG Football Freestyle oyununu kesinlikle indirmelisiniz. Erkek ve kadın oyuncuların yer aldığı futbol oyununda şut, hareket ve top sektirme hareketleri yapıyor, dünyanın dört bir yanından oyuncularla mücadelelere giriyor, topladığınız hareket kartlarıyla yeni serbest stil futbol hareketleri öğrenip geliştiriyorsunuz. Karakterinizi oluşturup tonlarca harika eşya ve aksesuarla özelleştirme şansına da sahipsiniz. İlerledikçe seviye atlıyor, yeni oyuncuların kilidini açıyorsunuz. Günlük hedefleri tamamlarsanız ödüller veriliyor.

 

Erkan Calp

PSG Football Freestyle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
710.6 MB DOSYA BOYUTU

PSG Football Freestyle iOS Oyunu İndir: Resmi Paris Saint-Germain oyununda top sektirme becerinizi gösteriyorsunuz.

PSG Football Freestyle iOS, top sektirme becerinizi test eden resmi Paris Saint-Germain oyunu. Neymar Jr, Mbappe Di Maria dahil olmak üzere tüm PSG yıldızları oyunda mevcut. Top sektirme, şutlar, olağanüstü hareketlerin olduğu süper eğlenceli bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir ve oynanabilir!

Top sektirmedeki ustalığınızı gösterebileceğiniz oyunlardan biri PSG Football Freestyle. Paris Saint-Germain takımında top koşturan erkek ve kadın yıldızların yerine geçip serbest stil futbolda ne kadar iyi olduğunuzu gösteriyorsunuz. Karakterinizi oluşturup onlarca harika eşya ve aksesuarla özelleştiriyorsunuz. Hareket kartlarıyla yeni serbest stil futbol hareketlerini öğreniyor ve kendinizi geliştiriyorsunuz. Hareketler gittikçe zorlaşıyor, seviye atladıkça yeni oyuncuları oyuna dahil ediyorsunuz. Sezon boyunca günlük görevler de ödüller kazandırıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Freestyle Football 3D

    Freestyle Football 3D, serbest stil futbol hareketlerinin nasıl yapıldığını gösterdiğiniz Android oyunu.
  • SkillTwins Football Game

    SkillTwins Football Game, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz freestyle futbol oyunu.
  • Mini Football

    Mini Football Android İndir: Süper eğlenceli, oynaması kolay futbol oyunu
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Nick Football Champions

    Nick çizgi film karakterleri sahada mücadele ediyor.
  • Football Forever

    Hareketli kaleye gol atma ne kadar zor olabilir?
  • Total Football APK

    Total Football APK, farklı bir futbol deneyimi arayanlar için kaliteli grafikleri ile gerçekci bir futbol simülasyon oyunudur.