Pug Rapids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuz koşu oyunlarını ne olursa olsun oynamaya hevesli olanlar için Pug Rapids izometrik kamera açısıyla oynadığınız bir oyun.

Tema olarak göz atıldığında farklı bir izlenim yaratmak için çaba sarf eden Pug Rapids bu uğraşlarında istediği başarıyı yakalayamayan izometrik bir sonsuz koşu oyunu. Bildiğiniz sonsuz koşu türüne herhangi bir yenilik getiremeyen oyun şansını nehir akıntısına kapılmış bir yavru köpeğin can simidiyle mücadelesinde deniyor. Elbette hepinizin tahmin edeceği üzere yegane amacınız suyun götürdüğü yolu takip edip etraftaki kayalıklara toslamamak. Anlatılması kolay ve görüntüde oldukça yalın olan bu oyunun yaratacağı sıkıntılar siz oyna sarıldığınızda açığa çıkıyor.

Sabrınızı sınayan harita tasarımları ve kontrollerle engebelere en ufak dokunuşunuzda dahi canınızı kaybettiğinize tanık olacaksınız. Amacınız bu oyunda olabildiğince çok puan kazanmaksa yapmanız gerekenler arasında yoldaki altın sikkeleri toplamak var.  Ne var ki bunu yaparken hepsinin peşine de düşmemek lazım gelir, çünkü kimi sikke sizi tuzaklara sürükleyip canınızı kaybetmenize neden olabiliyor. Skoruna güvenen oyuncular için elde ettikleri puanı Facebook ve Twitter üzerinden paylaşma imkanı mevcut.

Alper Çetiner

Pug Rapids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
12.3 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuz koşu oyunlarını ne olursa olsun oynamaya hevesli olanlar için Pug Rapids izometrik kamera açısıyla oynadığınız bir oyun.

Tema olarak orjinal bir çaba içerisinde olsa da izometrik açıdan oynanan bir sonsuz koşu oyunu olan Pug Rapids herkesin alışıp aşina olduğu bir sonsuz koşu oyunu. Bu sefer oynadığınız sonsuz koşuda nehrin akıntısına kapılan ve can simitiyle yüzen bir yavru köpek var. Sizin de her sonsuz koşu oyununda olduğu gibi amacınız suyun gittiği rotayı takip ederek arazinin engebelerine çarpmamaya çalışmak. Tarif etme işinde herhangi bir sıkıntı çekmediğimiz oyunda iş oynamaya geldiği zaman sıkıntılar kendini göstermeye başlıyor.

Oldukça sabırlı olmanız gereken bu oyunda haritadaki zeminlere en ufak dokunuşta bile hakkınızı kaybediyorsunuz. Öte yandan daha fazla puan kazanmayı amaçlıyorsanız yolunuzda bulunan altın sikkeleri de yakalamaya çalışıyorsunuz ancak her birini almak için çaba sarf etmemekte fayda var. Nitekim sikkeler bazen o kadar art niyetli yerlere yerleştirilmiş oluyor ki, parayı kapma derdine düşen oyunda kaybediyor. Skoru yüksek olan oyuncular kazandıkları puanları Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabiliyorlar.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pug - My Virtual Pet Dog

    Pug - My Virtual Pet Dog oyununda kendi karakterinizi seçip onu büyütebilirsiniz.
  • Rolling Rapids

    Rolling Rapids, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli bir arcade oyundur.
  • Puzzle Pug

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.