Pukk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pukk mobil oyunu, buz üzerinde kayarak hazinenin peşine düşeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Pukk mobil oyunu, hazine avcısı sevimli karakterlerin buz üstünde kayarak ilerlediği bir macerayı yönlendireceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Pukk mobil oyununda İsveç’in kuzey kesimlerinde karlar diyarında hazine arayacaksınız. Hazine avcısı sadece kafadan oluşan karakterleri kendiniz giydirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Görünüşünüz nasıl olursa olsun sevgi dolu bir kutup ayısı sürekli peşinizden koşturacak. Ona yakalanmak da sizi yolunuzdan alıkoyacaktır.

Kutup ayısına yakalanmamak için de mümkün oldukça az hata yapmanız gerekmekte. Kutulara çarparak hazineyi ortaya çıkarın ve toplayın. Ancak buz üzerinde kayarak hareket ettiğiniz için bazen hızınızı alamayıp engellere de çarpabilirsiniz. Bu durumda ayı sizi yakalayabilir. Bu yüzden de kayacağınız noktaları da iyi hesaplamanız gerekir. Oldukça zorlayıcı bölümlerin yer aldığı Pukk oyununda kazandığınız altınları da hediye kutularına harcayabilir ve yeni objeler elde edebilirsiniz. Buzların ustası bir hazine avcısı olmak için Pukk mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Pukk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
229 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pukk mobil oyunu, kar kış demeden hazinenin peşinden koşacağınız heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pukk mobil oyunu, karlarla kaplı bir diyarda hazine avcısı olarak sevimli karakterlerin macerasına yön vereceğiniz akıcı bir aksiyon oyunudur.

Pukk mobil oyununda yaratılan büyüleyici atmosfer gerçekten oyunu cazibeli kılıyor. Kaliteli grafiklerle desteklenen oyunda İsveç’in kuzeyindeki buzla kaplı bölgede altın arama çalışmalarına başlayacaksınız. Sadece kafalarda oluşan karakterleri kendinizce giydirip çeşitli aksesuarlarla donatabilirsiniz. Kişiselleştirdiğiniz bu karakterler oyun boyunca zik-zak çizerek buzun üstünde yol alacak. Kutulara çarparak hazineleri toplayacaksınız. Diğer taraftan sevgi manyağı bir kutup ayısı da sizin peşinizde olacak. O yüzden vakit kaybetmemeli ve engellere takılmadan ilerlemelisiniz.

Oyunda kontroller bazen sizden çıkabilir çünkü oyunda buz üzerinde kayıyor olacaksınız. Bu yüzden sağ ve sol bariyerlere ne zaman çarpmanız gerektiğine dikkat etmelisiniz. Zamanlamanın öne çıktığı oyunda kazandığınız altınları karakter aksesuarlarına harcayabilirsiniz. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı macera oyunu Pukk’u AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Kral Şakir: Muhtişim Macera

    Kral Şakir: Muhtişim Macera (Android İndir): Kral Şakir mobil oyununda maceraya atılıyoruz.
  • Oceanhorn APK

    Oceanhorn APK, okyanuslara açılıp savaştığınız aksiyon macera oyunu. 10 saatin üzerinde hikaye odaklı oynanış sunan Android oyunu grafikleriyle göz dolduruyor.
  • Space Grunts 2

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.
  • Adventurous Fins

    Maceradan maceraya atılabileceğiniz zevkli bir mobil oyun
  • Mineblast!!

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu