Pull & Bear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Pull & Bear, ülkemizde de oldukça popüler giyim markalarından biri olan Pull & Bear'ın ürünlerine ulaşarak modayı yakından takip edebileceğiniz resmi Android uygulamasıdır.

Pull & Bear'ın hem erkek hem de kadın giyim ürünlerini yakından takip edebilmenizi sağlayan Pull & Bear, markanın resmi Android uygulamasıdır.

Ürünler dışında kampanyalar ve sezon kataloglarına erişebileceğiniz uygulamanın şu an için Türkiye desteği bulunmuyor malesef. Bunun anlamı ise uygulama üzerindeki ürünlerin fiyatı Euro bazında yazmasıdır. Ayrıca alışveriş işlemlerini de Türkiye sınırları içerisinde bir adres ile gerçekleştiremezsiniz. Yinede Pull & Bear ürünlerini takip edebilmek için oldukça güzel bir uygulama diyebilirim.

Kullanırken ufak tefek hatalarına denk geldiğim uygulama genel anlamda bakıldığında sade bir giyim firması uygulamasından farksız. Uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi ise uygulama üzerindeki içerikleri arkadaşlarınız ile paylaşabilmeniz.

Şu an içöin sadece İngilizce ve İspanyolca dil desteğine sahip olan uygulamayı indirerek Pull & Bear'ın en son çıkan ürünlerini takip edebilir ve ülkemizde satışa girdiği anda satın alabilirsiniz. Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Barış YANIK

Pull & Bear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Pull & Bear, moda ve tasarım tutkunlarının iPhone ve iPad'lerine yükleyerek Pull & Bear'ın en yeni giyim ürünlerini takip edebileceği ücretsiz ve resmi iOS uygulamasıdır.

Pull & Bear'ın en yeni ve en güzel ürünlerine ulaşarak haberdar olabileceğiniz resmi iOS uygulamasıdır. Uygulama üzerinden alışveriş yapabilme seçeneği bulunmasına rağmen bu özellik Türkiye içerisinde geçerli değil malesef. Aynı zamanda uygulamanın henüz Türkçe dil desteği de bulunmuyor.

Ülkemizde gittikçe popüler olan Pull & Bear giyim markası özellikle genç yaş grubunun oldukça ilgisini çekiyor. Kendine has ürünleri ile bir çok kişinin jayran kaldığı tshirt, kot, şort, ayakkabı, ceket, kaban vs. ürünler üreten firmanın tüm ürünlerine mobil uygulama üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Henüz Türkiye içerisinde tüm illerde bulunmayan marka gittikçe ağını genişleterek yeni şubeler açmaya devam ediyor. Bu konuda İzmir'li olduğum için kendimi şanslı hissediyorum çünkü Bornova'daki Forum'da Pull & Bear var.

Pull & Bear ürünleri dışında markanın kampanya ve kataloglarına da erişebileceğiniz uygulama üzerindeki ürünlerin fiyatı Euro bazında gösteriliyor. Umarım kısa süre içerisinde Türkçe ve türkiye desteği sağlanır. Böylece sizlerde uygulamayı çok daha rahat kullanabilirsiniz.

Sade ve şık tasarımı ile dikkat çeken uygulamanın ufak tefek hataları bulunmasına rağmen oldukça güzel diyebilirim. Markanın son çıkan ürünlerini takip ederek aynı zamanda modayı takip edebilir ve ürünleri Pull & Bear şubelerine giderek satın alabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için tek yapmanız gereken iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirmek.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pull My Tongue

    Pull My Tongue mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Pull the Tail

    Pull the Tail, aynı renkte olan bloklar ile düğmeleri eşleştirmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Bushido Bear

    Bushido Bear, ninja ayı ile ormanı korumaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Feed The Bear

    Ücretsiz bir beceri oyunu olan Feed The Bear, özellikle çocukların işine yarayacaktır.
  • Mr. Bear & Friends

    Mr. Bear & Friends, 2 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği eğitici Android oyunu.
  • Masha and the Bear

    Masha and the Bear, Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin mobil oyunu.
  • Survival Run with Bear Grylls

    Maceraperest Bear Grylls'in tehlike dolu yolculuğuna ortak olmaya hazırlanın.
  • Bubble Bear

    Bubble Bear, 80 farklı bölümüyle oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan oldukça renkli ve eğlenceli bir Android balon patlatma oyunudur.