Pull My Tongue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Pull My Tongue mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Pull My Tongue her yaştan oyun severe hitap eden ve boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda Greg adlı kahramanımıza katılıyoruz ve birlikte zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Bir bukalemun olan kahramanımız Greg patlamış mısır yemekten büyük keyif alıyor ve bu iş için de karşısına çıkan engelleri aşması gerekiyor. Biz de ona bu engelleri aşabilmesi ve patlamış mısırları yiyebilmesi için yardımcı oluyoruz.

Pull My Tongue'da her bölümde belli sayıda patlamış mısır karşımıza çıkıyor ve bu mısırların hepsini yememiz gerekiyor. Mısırlara giden yolda ise karşımıza elektrik tuzakları, patlayan balonlar gibi engeller çıkıyor. 90 bölümün yer aldığı Pull My Tongue'da 5 farklı dünyayı ziyaret etmekteyiz.

Renkli 2 boyutlu grafiklere sahip olan Pull My Tongue hem beyin jimnastiği yapmanızı hem de bolca eğlenmenizi sağlamakta.

Can Erdil Şentürk

Pull My Tongue

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Pull My Tongue, patlamış mısır hastası bukalemunu beslemeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Pull My Tongue, oynanış yönünden şekerleme canavarfı Om Nom’un maceralarını konu alan popüler bulmaca oyunu Cut the Rope’a oldukça benziyor. Şeker gördüğünde gözleri yerinden fırlayan Om Nom’u görmekten sıkıldıysanız iOS platformunda alternatif olarak bulabileceğiniz en iyi yapımlardan biri.

iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz bulmaca oyununda 90 bölüm boyunca patlamış mısır hastası bir bukalemun olan Greg’in midesini doldurmaya çalışıyorsunuz. Patlamış mısırı uzun diliyle tek hamlede silip süpürebilen Greg’i beslemek tabii ki kolay değil. Dili oldukça uzun olsa da patlamış mısıra kolaylıkla ulaşmasını engelleyen birçok obje var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pull the Tail

    Pull the Tail, aynı renkte olan bloklar ile düğmeleri eşleştirmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Pin Pull

    Engellerden kurtul ve hedefine ulaş!
  • Pull Him Out

    Avcının hazineye ulaşmasına yardımcı ol!
  • Pull the Pin

    Eğlenceli deneyim sunan bir mobil oyun
  • Crazy Tongue Doctor

    Crazy Tongue Doctor (Çılgın Doktor) oyununda dişinden hasta olan insanları tedavi ederek iyileştirmelisiniz.
  • Pull & Bear

    Pull & Bear, ülkemizde de oldukça popüler giyim markalarından biri olan Pull & Bear'ın ürünlerine ulaşarak modayı yakından takip edebileceğiniz resmi Android uygulamasıdır.
  • King Tongue

    Sürükleyici bir dünya ile karşılaşacağız.
  • Dear My Love

    Dear My Love, eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.