Punch Club

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Punch Club mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye odaklı bir menajerlik oyunudur

Punch Club sürükleyici bir hikayeye sahip olan ve keyifli bir şekilde vakit geçirmenizi mümkün kılan ilginç bir menajerlik oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Punch Club'da babası mafya tarafından katledilen bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahrmanımızın babası kendi gözleri önünde öldürülünce intikam yemini ediyor ve kendini geliştirerek babasını öldürenleri bulmaya ve hesap sormaya karar veriyor. Biz de ona bu mücadelesinde koçluk yapıyoruz.

Punch Club'da temel amacımız kahramanımıza düzenli antrenmanlar yaptırarak vücut geliştirmesini ve farklı dövüş sanatlarını öğrenmesini sağlamak. Bu çalışmaların meyvelerini ringde topladıkça kahramanımızı daha da geliştirebiliyoruz ve daha güçlü rakiplerle karşılaşabiliyoruz. 

Punch Club'da kahramanımızın nasıl ilerleyeceğini seçme özgürlüğüne sahibiz. Dilersek bileğimizin hakkıyla üst basamaklara tırmanmayı tercih edebilir, dilersek daha gölgeli bir yol tercih ederek yer altından yol alabiliriz.

Punch Club bir rol yapma oyunu gibi oynanabiliyor ve oyunculara uzun soluklu bir eğlence sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Punch Club

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

Punch Club, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye üzerine kurulu boks oyunu.

Punch Club, iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz en iyi boks simülasyon oyunlarından biri. Babası gözünün önünde öldürülmüş bir çocuğun boksör olmaya karar vermesiyle başlayan oyun görsel anlamda günümüz oyunlarının gerisinde kalsa da sürükleyici oynanışa sahip olmasıyla bu açığını unutturuyor.

Oyun bir hikaye üzerine kurulu olduğundan kısaca bahsetmek gerekirse; Tanınmış bir boksör olan babamız canice gözlerimizin önünde öldürülüyor. Biz de o gün babamıza bunu yapanları ödeteceğimize dair yemin ediyoruz. Boksör olma kararımızı aldıktan sonra çalışmalara başlıyoruz. İp atlama, kum torbalarını yumruklama, sabahın erken saatlerinde koşma dahil bir boksörün yapması gereken tüm antrenmanları yapıyoruz. Tabii ki maçlara da çıkıyoruz. Karşımıza geleni nakavt etmekten başka şansımız yok.

Oyunda gerçekten bir boksörün yerine geçtiğimizi hissetmemiz için her detay düşünülmüş. Bir boksörün hayatını birebir yaşıyoruz. Boks oyunlarına ilginiz varsa dövüşmekten ziyade farklı bir oynanış arıyorsanız parasını sonuna kadar hak eden bu oyunu oynamanızı isterim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Romance Club APK

    Sürükleyici bir hikayeye ev sahipliği yapan Romance Club APK, oyunculara gerçekçi bir dünyayı deneyimleme fırsatı veriyor.
  • One-Punch Man: Road to Hero

    Canavarla karşı şehri savunma zamanı geldi.
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.
  • Butter Punch

    Butter Punch, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Potion Punch

    Potion Punch, iksir dükkanı işletmemizi isteyen zaman yönetimi oyunu.
  • Punch My Head

    Punch My Head, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • One Finger Death Punch

    One Finger Death Punch basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur