Punch Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
749 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Punch Hero, gelişmiş ve zevkli aynı zamanda ücretsiz olan sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz bir android boks oyunu.

Punch Hero, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve ücretsiz bir boks oyunu. Oldukça güzel 3 boyutlu grafiklere sahip bu oyunu beğeneceğinize eminim.

Kroşe ve aparkatlarınızla düşmanlarınızı bezdirip, onları sahadan silebilirsiniz. Bağımlılık kazandıran bu oyunu oynadıkça daha iyi olabilirsiniz.

Birden fazla kişi ile oynama imkanı sunan bu oyun saatlerce sıkılmadan oynamanızı sağlayabilir.

Arcade, Ameteur ve Pro olarak toplam 3 farklı oyun modu bulunuyor. Kendinizi ve karakterinizi güçlendirdikçe seviyenize göre dişli rakiplerle krşılaşmak için zor moda geçiş yapabilirsiniz.

Karakterinizi giydirip yüzünü siz belirliyorsunuz. Uygulamanın ilginç bir özelliği ise karakterinizin yüzünü kendi belirlediğiniz bir resmi koyabiliyorsunuz. Bu sayede kendi resminiz veya sevdiğiniz kişilerin resmini koyarak onlarmış gibi sahalarda dövüşebilirsiniz.

Mağazasında bulabileceğiniz güçlü yetenekler ve kostümler bulunuyor. Karakterinizi daha güçlü ve kişisel hale getirmek için uygulamanın mağazasını kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One-Punch Man: Road to Hero

    Canavarla karşı şehri savunma zamanı geldi.
  • Punch My Head

    Punch My Head, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir boks oyunudur.
  • Boxing 3D - Real Punch

    Boxing 3D - Real Punch, kaliteli grafik, ses ve oynanışa sahip ücretsiz boks oyunu.
  • Sports Hero

    Sports Hero, Android platformunda retro görselleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.
  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • Score Hero APK

    First Touch Games tarafından piyasaya sürülen Score Hero APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en popüler futbol oyunları arasında yerini alıyor.
  • Score! Hero 2023 APK

    Score! Hero 2023 APK en popüler mobil futbol oyunlarından biridir. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz oyun en çok sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır.