Puzzle Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
413 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle Adventures, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz yapboz oyunu.

Puzzle Adventures, Facebook üzerinden oynanabilen popüler yapboz oyununun mobil platforma uyarlanmış sürümü. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda 700 çeşit yapboz yer alıyor ve yapbozları eşsiz doğa manzaralarına bakarak çözüyoruz.

Facebook’ta 8 milyondan fazla oyuncusu bulunan popüler yapboz oyununun mobil sürümü de oldukça başarılı. Jiggy ve arkadaşlarının dünyanın farklı köşelerinde geçen maceralarına ortak olduğumuz oyunda başlangıçta basit, birkaç parçadan oluşan yapbozlarla başlıyoruz. Az önce sözünü ettiğim karakterlerin eşliğinde yapbozları çözerek ilerliyoruz. İlerledikçe yapbozu oluşturan parçaların sayısı da artıyor. Bu yüzden oyuna ilk başladığınızda hemen kapatmamanızı devam etmenizi öneririm.

Oyunda parçalarını bir araya getiremediğimiz yapbozlarda işimizi kolaylaştırmak için çeşitli güçlendiriciler koyulmuş. Zaman kazandırma, parçaları doğru yöne otomatik döndürme, arka planda yapbozun tamamını çıkarma, aynı görünen zorlu parçaları bir araya toplama gibi çözüme daha kolay gitmemizi sağlayan yardımcılar mevcut.

Erkan Calp

Puzzle Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
490 MB DOSYA BOYUTU

Puzzle Adventures, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi yapboz oyunları arasında.

Puzzle Adventures, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz yapboz oyunları arasında. Birkaç parçadan oluşan yapbozlardan birbirine çok benzeyen parçaların birleşiminden oluşan zorlu yapbozlara 700 çeşit bulmaca içeren oyunu hem iPhone hem de iPad’inizde oynama şansına sahipsiniz.

Facebook’ta 8 milyondan fazla kişi tarafından oynanan oldukça popüler bir yapboz oyunu Puzzle Adventures. Sevimli karakterlerin eşlik etmesi, yapbozların zorluğu, yapbozların çözümünü kolaylaştıran güçlendiriciler gibi diğer yapboz oyunlarında rastlamadığımız özellikler içeren Puzzle Adventures, adından da tahmin edeceğiniz üzere kolaydan zora doğru ilerleyen yapbozlar sunuyor.

İki sevimli karakterimizle çıktığımız yolculukta dünyanın farklı yerlerinde bulunarak yapbozları çözüyoruz. Başlangıçta birkaç yer değiştirmeyle çözebildiğimiz basit yapbozlar çıkıyor elbette. İlerledikçe yapbozu oluşturan parçaların sayısı artırılıyor ve süre sınırı getiriliyor. Bu noktada zamanı dondurma, minik parçaları ayıklama, yapbozun tamamlanmış şeklini silik olarak gösterme gibi yardımcılar karşımıza çıkıyor. Bunları kullanmamız süre kazandırıyor ancak hepsi belli bir kullanımdan sonra tükendiğinden başlarda kullanmamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Kizi Adventures

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera oyunudur.
  • Griddle Speed Puzzle

    Griddle Speed Puzzle, zihni çalıştıran Android bulmaca oyunları arasında.
  • Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur