Puzzle Coaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Puzzle Coaster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Puzzle Coaster oyunculara kendi lunaparklarını tasarlama imkanı veren bir mobil lunapark oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Puzzle Coaster temel olarak en mükemmel lunapark trenini tasarlamaya çalışıyoruz ve bu treni müşterilerimiz için çekici hale getirmek için çabalıyoruz. Bu ilginç lunapark treni oyununda lunapark oyuncaklarımızı çekici hale getirmek için birçok farklı seçeneğe sahibiz. Klasik kendi etrafında dönen raylar, treni zıplatan yaylar ve hatta patlayıcılar kullanabileceğimiz seçenekler arasında yer alıyor.

Bölümler şeklinde ilerleyen bir oyun olan Puzzle Coaster'da her bölümde karşımıza çözmemiz gereken bulmacalar çıkıyor. Oyunda rollercoaster adı verilen lunapark trenimizin üzerinden ilerleyeceği rayları biz yerleştiriyoruz. Bu rayları nereye yerleştireceğimizi belirledikten sonra patlayıcı, yay ve dönen ray gibi araçları ihtiyaç duyulan yerlere yerleştiriyoruz. Bu işi yaparken raylarımızı yol üzerindeki altınları toplayacak şekilde tasarlamamız gerekiyor. Biz rollercoaster oyuncağımızı ne kadar iyi tasarlarsak müşterilerimiz de o kadar çok eğleniyorlar ve bize para kazandırıyorlar.

Puzzle Coaster'da 63 bölüm bulunmakta. Bu bölümlerde ilerledikçe işler daha da karmaşık ve zorlu bir hal alıyor. Puzzle Coaster her yaştan oyun severe hitap eden bir bulmaca oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Puzzle Coaster

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Puzzle Coaster her yaştan oyunsevere hitap eden keyifli bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Coaster eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken bir roller coaster oyunudur. Temel olarak bir bulmaca oyunu olarak sunulan Puzzle Coaster’daki amacımız eğlence parkımıza gelen konukları hem eğlendirmek hem de zaman zaman onları korkutarak yüksek puanlar toplamak. Bu esnada bölümlere serpiştirilmiş olan altınları da toplamamız gerekmekte.

Doğru zamanda doğru rampalar kullanarak roller coaster’a binen kişilerin yüreklerini ağızlarına getiriyoruz. En nihayetinde onlar da bunu istiyor değil mi? Bu amaç uğruna kullanabileceğimiz çok sayıda parça mevcut. Bu parçaları iyi bir zamanlamayla yerleştirmemiz gerekiyor. Toplamda 63 farklı bölüm bulunan oyunda yavaş yavaş artan bir zorluk seviyesine yer verilmiş. İlk bölümler görece olarak daha kolayken bölümler ilerledikçe işle zorlaşıyor.

Temel özellikler;

  • Çılgın tasarımlı üç farklı park
  • Sürekli var olan aksiyon havası
  • Beceri tabanlı oyun yapısı
  • Ortalama kalitede grafikler
  • Sevimli modellemeler

Her yaştan oyunsevere hitap eden Puzzle Coaster iOS cihazlar için 1.99 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.
  • Space Puzzle 2

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Roller Coaster

    Refleksleri coşturan süper eğlenceli arcade oyun
  • Rush

    Benzersiz roller coaster sürüşüne hazırlanın.
  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Human Puzzle

    Eşsiz bir bulmaca oyunu
  • pliq: Epic Clash Arcade Puzzle

    Harika atmosferiyle dikkat çeken benzersiz bir bulmaca oyunu
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.